LOPPIblogbag sommar – Livat på torpet
elinteg

Livat på torpet

LOPPIblogbag sommar

Förra veckan fick jag en LOPPIblogbag levererad ända fram till dörren …wpid-IMG_20150526_135923.jpg

 

Saius Magnesium. Ett flytande vegetabiliskt magnesiumtillskott som faktiskt smakar gott! Dessutom ska det vara bra  för både ämnesomsättning och muskler. Kanske dags att ta tag i den där motionsbiten nu?

En spillfri mugg från Philips. Vi har en i mindre variant sen förut som vi använder dagligen. Att ha mindre spill i soffa och på golv gör ju varenda mamma glad.

My first hand & foot prints från panduro.

En handtvå Blossom från Dermoshop som doftar underbart! Den ska rengöra händerna skonsamt vilket kanske är bra för mig som typ tvättar händerna jämt?

Plåster från Salvequick med minionerna på. Plötsligt gör Tore illa sig hela tiden …

Vattentäta plåster Salvequick Aquablock. Dom kommer att ha en given plats i skötväskan i sommar. För dom är både vattentät och låt huden andas på samma gång så småsår får läka ifred trots en massa badande!

Två nagellack från Yves Rocher. Milda, nagelvänliga  och ska ge massor med glans. Jag fick blå och gul. Dom kommer absolut att testas den 6 juni! Pst. i juni kommer dom att lansera FEMTIO nya lack i en massa härliga färger!

Barnens bokklubb. En härlig barnbok! “Barnens Bokklubb är för barnens läsning vad den färdiga matkassen är för vardagspusslet – helt ovärderlig! Våra barnboksproffs väljer ut pärlorna från det enorma utbudet av barnböcker som ges ut!” Och just nu kan jag ge er ett bra erbjudande: Du får första bokpaketet för endast 39 kr! Klicka er bara in —> här och registrera dig.

LOPPImagasinet sommar som vanligt full av bra tips, tänkvärd läsning och en massa rabatter!

Tusen tack LOPPI för ännu en toppenbra blogbag!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
elinteg

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.