När det tar slut … – Livat på torpet
elinteg

Livat på torpet

När det tar slut …

Känslan när man har följt en BRA serie i sex säsonger, så kommer sista avsnittet och man ser det med tårar i ögonen och en klump i magen. Det känns som att jag, Jax, Tara, Gemma och alla dom andra i Sons of Anarchy har gjort slut. Aldrig mer kommer jag sitta där med andan i halsen när det är spännande. Aldrig mer ska jag sitta där med uppspärrade ögon när det blir råa scener och jag egentligen bara vill blunda. Aldrig mer får jag se Jax och Taras kärlek till varandra …

Men kanske får jag mitt liv tillbaka nu? 

Och jag fick lova en ledsen superhjälte att köpa hem ansiktsfärg då han var tvungen att tvätta sig på lördagskväll. För hans egna plan var nog att aaaaldrig mer bada …

IMG_7578

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
elinteg

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.