Sista april idag, maj imorgon – Livat på torpet
elinteg

Livat på torpet

Sista april idag, maj imorgon

“Va! Är det sista april idag? Och maj imorgon? DÅ FYLLER JU JAG SNAAAAART ÅR!!” 

Sen fick jag en önskelista som det stod:

1. Xbox one
2. Cross
3. Dator
4. Bmx

… det är sant att barnens önskelistor blir dyrare för varje år.

I år har jag tagit mitt förnuft till fånga. I år skippar jag att klippa och klistra ihop inbjudningskort och vimplar under stress i sista sekund. I år gör jag det bekvämt för mig och har beställt hem kalassaker till dom kommande barnkalasen …

2014-10-18-1010_54422058e087c366b26004b2 - Copy

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
elinteg

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Jeanette

  Länge sen jag var hör inne! Mysigt att läsa ikapp. Hoppas ni haft en härlig valborg. Har suttit uppe och väntat på sonen. Nu kom han så jag kan sova. 😉 kram

 2. mammalinda

  Min stora önskar sig en hund eller ett till syskon! Och barn nr 4 önskar sig vingar så att hon kan flyga och hår lika långt som Elsa i Frost!
  Tur att jag har några barn däremellan som är lätta och helt “normala” 😉 😉

 3. Victoria

  Ja det var inga billiga saker han önskade sig, Tilda önskar sällan sig något utan säger bara att Jag får det jag får ( desto svårare för mig att komma på nåt) men allt med frost går ju hem än så länge. Ha en trevlig kväll