Att komma iväg i tid, går det? – Livat på torpet
elinteg

Livat på torpet

Att komma iväg i tid, går det?

Det här med när man ska någonstans med tre barn och komma iväg i tid. Är det överhuvudtaget möjligt?

För när både jag och alla barn har kläder på oss i god tid, då tappade jag min vita telefon nånstans i fluffig vit snö …

Onödigt! Men vi kom fram till slut. Och skoj har vi haft!

wpid-IMG_20150328_174926.jpg

Vad en 2-åring fyndar på loppis; En handväska, en boll med en spindel i (som hon plötslligt blev jätte rädd för när vi kom hem eftersom det är en “äckli pindel” i den?!), en studsboll, en häst och en docka. Allt fick såklart plats i väskan som hon knappt släppt än.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
elinteg

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Victoria

    jag har ofta problemet att jag alltid åker alldeles för tidigt. Som när jag t.ex varit hos barnmorskan är jag där 20 min innan och sen får man alltid vänta minst 15 minuter extra fast då har jag iofs inte haft barnen med mig och jag har ju bara två än så länge 🙂