Någon här hemma kommer få många julklappar – Livat på torpet
elinteg

Livat på torpet

Någon här hemma kommer få många julklappar

“Pappa har haft 41 födelsedagar, jag 7, Tore 4 och mamma 20 nånting”

… vet någon som kommer få MÅNGA julklappar i år!

Idag var det i alla fall farmors dag att fylla år på och av grabbarna fick hon varsin målad mugg.

623725_8655

Så trots att jag inte fått se en enda lucia än så har vi istället ätit tårta och tittat på gamla filmer på ungarna. Ja, och så har vi klätt granen. Allt efter torpets traditioner. Jag sätter fast ljusen sen får ungarna klä den precis som dom vill och så ändrar jag lite när dom somnat.

623714_8653

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
elinteg

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Fröken M

  Mysigt ! Här kom vi så långt att vi lyckades få fram julgransfoten igår,
  men någon gran är inte köpt !
  Jag skojade dock lite med grannfrun om att ta en såg och skaffa en egen nu när vi bor granne med skogen 😉
  Kram

 2. mammalinda

  Fina muggar!! Det där med ålder är alltid lika charmigt. Ena stunden är man inte så gammal och andra stunden frågar de om jag är äldre än morfar 😉 Mysigt att redan klä granen. Jag tycker de barrar så fort, så vi brukar inte göra det förrän 3 dagar innan jul. Typ.