Livat på torpet

Första advent.

Igår och idag. Har inte haft tid för bloggen.

Igår bakade jag i sex-sju timmar! Fatta. Mer än vad jag typ bakar resten av året. Det blev pepparkakor, pepparkaksbollar, chokladsnittar, kolastänger, skumtomtefudge och wienernougat. Pust! Sen lite pyntning och julgransletning på det.

Idag fortsatt dagen likadant. Saffranskladdkaka, pepparkaksmuffins och så förbereda middag innan lunch som var innan det årliga adventsfikat …

wpid-IMG_20141130_124746.jpg
årets fikabord. fika”gästerna” var en del av ”tjocka” släkten. det enda krav jag har är att man ska knäppa upp byxknappen innan man far hem. frysen är numer fylld inför alla julens fikastunder.

wpid-IMG_20141130_153138.jpg
första advent till ära så matchade jag och varandra. (klänningarna är från meandi

wpid-IMG_20141129_161355.jpg
… lite av allt julpynt här hemma.

Grabbarna har gjort en deal om att den som vaknar först väcker den andra imorgon så dom kan öppna lucka nummer ett tillsammans. Betyder det här att vi kommer ha två (tre?) vakna ungar klockan fyra imorgon?

Tävlingstips! Både inne på min facebooksida och instagram sida kan man tävla om fina, personliga armband! Kanske den perfekta julklappen till den som redan har det mesta?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anna - Vitt eller svart

    Men herregud människa (dubbe) vilken dag du lyckats med och snygg på det dessutom. Mäh säger jag.

    Att storbaka är kanon, man känner sig så himla effektiv efteråt eftersom det syns tydlig hur mycket man gjort. Gillar sånt jag.

    Själv befinner jag mig i en dimma och längtar redan till 25 december när allt blir som vanligt igen.

    Kram snyggbruden