En “sån” dag – Livat på torpet
elinteg

Livat på torpet

En “sån” dag

Divahunden kissar i en av sängarna (!!). Sambon råkar ha sönder lite på bokhyllan jag köpte igår när han ska skriva ut den. Jag råkar få färg på byxorna när jag målar en hylla och kameran samarbetar inte alls med mig.

… vissa dagar skulle man helt enkelt stannat kvar i sängen.

10365805_291515621058196_7767247515066669580_n - Copy

Men om gårdagens glöggprovning istället.

Pepparkaksglöggen: Smakar mest bara glögg. En liten smak av pepparkaka kan man ana. Men det är knappt. Ändå får den högt betyg av mig. Den var sådär söt och god som en glögg ska vara. Så av mig får den 4 av 5.

Lusseglögg: Smakar varken saffran eller glögg .. bara konstigt?! Därfår får den knappa 2 av 5 av mig och är dagens “köp inte tips”.

Fikon och portvinglögg: Har faktiskt ingen aning om vad den smakar. Den smakar inte mycket glögg. Den är inte så söt. Och jag har faktiskt ingen aning om hur portvin och fikon smakar?! Men den var god. Den här skulle jag mer än gärna vilja ha hemma ikväll! Den får hela 4 av 5 av mig.

Svartvinbärsglögg: Mmmm god! Smakar inte mycket glögg, men istället massor av svartvinbär. Lite som varm saft. Kanske något för vinterns picknickar? Betyg 4 av 5 får även den här glöggen.

1796598_290420107834414_276598605483391578_n - Copy
Kakfatet. Faaaarligt gott!! Marianntryffel, kokosgodis UTAN socker, hemmagjord daim, skumtomtefudge och så lakritskolan med choklad och flingsalt som jag tog med.

1488259_291821397694285_1904678906050572202_n

… bullfatet var fyllt med dom godaste, saftigaste saffransbullarna! Ett måste att baka innan jul …

Och jag älskar vågen lite extra idag. En besserwisser skulle säkert säga att batterina håller på att ta slut. Jag väljer att tro att jag gått ner 10 kilo på två dar. Julgodis, bullar och glögg är kanske en super säker diet?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
elinteg

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Anna - Vitt eller svart

  Vilken succé, en sån våg ska jag skaffa. Det där att det står error tolkar jag som att jag magrat drastiskt och vågen inte hinner med att ställa om sig i mina enorma framsteg. Den är i chock.

  Tack för glöggtipsen, jag gillar också varm svartvinbärssaft och tror att Fikon och Portvins ska testas, det låter gott men jag vet inte heller hur det borde/ska smaka. 🙂

  Tack även för diettips. Det är taget. 🙂

  Kram

 2. Camilla

  Intressant, läste en annan blogg idag som skrev helt tvärt om. Hon gillade lusseglöggen men inte pepparkaksglöggen. Det visar bara att smaken är som, ja, du vet, baken 🙂 Själv ställer jag mitt hopp till päronglöggen som jag köpt 🙂