Livat på torpet

Lik pappa? (men söt ändå)

– Du är smart du Edvin! Det märks vem som är din mamma!
– Nä, snarare vem som är min pappa.

Skitunge …

Och samma undran varje år. Hur ska man egentligen klä sina ungar bäst den här mittemellan årstiden? två plusgrader, vattenpölar, is och snö …

wpid-IMG_20141111_092302.jpgIdag startar jag nåt slags nyttigare liv. Inget gott på vardagar. Inget kvällsfika. Vatten när godissug slår till. Och helst en promenad om dagen.

För igår fikade jag. Jag firade både namnsdagar och födelsedagar under samma fika. Att göra saker ordentligt är min melodi. Sen så var vi förbi med en get till morfarn …

wpid-IMG_20141110_154201.jpgGeten heter ”Anders” är garanterat rumsren, kan lämnas hemma själv utan problem och är allergivänlig. Dessutom så ser han till att en familj i afrika får mjölk. Bästa husdjuret för den som inte har tid och den bästa presenten till den som redan har allt!
(Mer om getter, kossor, åsnor, barnmorskor med mera kan du läsa på barnmissionen.)

Ps. Glöm inte bort att tävla om fräna Kapten Calamari från Lamaze —> här

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Camilla

    Toppenpresent till någon som redan har det mesta! Kanon!

    Håller med, svår årstid. Avskyr alla ’mellanperioder’ då vädret kan vara lite hursomhelst.

    Lycka till med nya livet, det grejar du! För mig är det en daglig kamp och jag tror det blir lättare när jag väl börjar jobba igen. Att gå hemma hela dagarna med godis i skåpen som ropar mitt namn, nej det är livsfarligt..

    1. elinteg

      Här uppe är det sån kort säsong för fodrade regnställ. Så jag brukar köra med extrakläder under skalkläerna istället. Men idag låg allt någonstans nere i tvättstugan. Så det blev overallen. Hoppas nästan på att det blir vinter igen ….