Livat på torpet

Lovet har startat ..

Då har lovet startat …

1b048c17-ad08-4c1c-beb2-2382ec06998a1

Grabbarna började bråka innan klockan sju, det är leksaker överallt, bönan har fixat frillan med kaffe och vi har som vanligt för många planer…

Men först ut och göra ”vinter” på gården. Grabbarna är mutad med varsin femtilapp och jag erkänner att jag saknar den där tiden då dom blev glad över att få dela på en femma.

Vad hittar ni fina på idag? 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Camilla

    Låter helt fantastiskt 😉 Men när jag tycker saker o ting är som jobbigast brukar jag tänka att om några år kommer jag sakna den här tiden, då känns det lite lättare. Kanske. Om jag ljuger tillräckligt bra för mig själv. Haha!

  2. Victoria

    Här vet jag inte vad som hänt med barnen de har varit bästa kompisar ända sedan i fredags och bara lekt och inte bråkat alls, får väl se hur länge det håller i sig. Idag ska vi bara göra en massa nödvändiga (tråkiga) saker S ska klippa sig och gå till tandläkaren sedan ska dom ut och kratta lite medan jag ska försöka plugga lite.