Livat på torpet

Dagisövernattning, hockey och pumpor

Tog några dagar dataledigt. Så nu kommer en liten uppdatering om dom senaste dagarna …

Torsdag. Himlen öppnade sig och ner kom massor med blötsnö. Mellangrabben skulle till dagis för att baka pizza och sova över med kompisar och fröknar.

… eller nä, han skulle absolut i n t e sova över. För han måste tydligen a l l t i d fara på dagis. Han får a l d r i g vara ledig. Men han gick med på att äta pizza där. För pizza är gott.

När vi väl kom dit efter att ha fått kört sakta, sakta i ett före som kan liknas med sirap så tittar ungen på mig och säger:

– Men mamma jag tog ju inte med mig mitt gosedjur!
– Nä men du ska ju inte sova över heller sa du ju.
– Joho! Det ska jag visst.

Min lärdom. Lita aldrig på en 4-åring. Jag körde hem i samma sirapssnö, packade täcke kudde, tandborste, pyjamas och den där fula minecraft mjukdjuret. Grabben som gott hela natten.

wpid-IMG_20141023_211258.jpgbästa dagis med dom bästa fröknarna! pizza, lek, skattjakt och få handla ur ”poängskåpet”. nu vill han sova där igen. och mamma får inte följa med. 

Fredag: Snön regnade bort.

Lördag: Vi gick på hockeymatch och såg dessa grabbar vinna …

wpid-IMG_20141025_150137.jpg
Och så blev årets pumpor färdiga. Även i år så var äldsta grabben bestämd om HUR dom skulle se ut. För att fixa pumporna är bättre än att klä julgranen om man ska tro på han.

wpid-IMG_20141025_195537.jpg

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Amanda

    Vad mysigt att på ät pizza och sova över på dagis. 🙂
    Här hade dom halloweendisco både på skola och dagis i fredags men övernattning har jag aldrig hört talas om innan. Jättekul ju!

  2. Anna - Vitt eller svart

    Har aldrig hört talas om ett så fantastiskt dagis (personal) som gör dagis till något så spännande och roligt. All heder! Sjukt glad för er skull, Bönan kommer väl också gå där antar jag. Lyckosar! <3

    Tack, tack, tack för fina kommentaren innan. Blir så himla glad, bäst är du!

    Nu kör vi solig söndag!

    Kram