Livat på torpet

När dagen äntligen är här!

Idag har vi fått höra något som vi längtat efter länge! Ett sånt där besked som man bara hoppar jämfota och skriker rakt ut när man får. Vi får nämligen snart träffa min brorsdotter igen och barnen får leka med sin saknade kusin igen!

För er som inte vet (har skrivit om det här) träffade vi henne sist på nyår. Då planerade vi såna där vardagliga saker som när vi skulle kunna träffas med barnen och bada. Strax efter blev Linn sjuk och drog på sig en lunginflammation som inte gick över.

Sollefteå sjukhus fick bli till sundsvalls sjukhus för att sen åka vidare till huddinge. Efter en massa prover så visade det sig att lilla Linn bar på sjukdomen SCID, en imunförsvarssjukdom. Det betyder att hon inte hade något eget imunförsvar.

Dom blev isolerade på huddinge sjukhus och en tid med cellgifter, stamcellsdonation och en lång väntan följde.

Under denna tid har den lilla krigarprinsessa bevisat hur stark hon är. Hon har haft odds och statistik mot sig, ändå klarat av sjukdomen så bra. För av dom få barn som föds med denna sjukdom upptäcks den oftast innan barnet fyllt 1 år. Linn var över 2 år. Uptäcks den sent kan det vara ”försent”. Som sagt igen. Linn var över 2 år.

Men med starka skyddsänglar och dom bästa föräldrarna kommer man långt <3

Just nu försöker jag smälta att vi SNART får träffa henne efter alla dessa månader. För från och med idag får hon träffa barn och djur igen. Herreminje vad faster längtar tills hon får krama om denna underbaring igen …..

img_0782-0 (3)hennes mamma Jonnas blogg kan ni läsa –> här.

Gillar ni inlägget? Klicka gärna då på ”gilla” här nedanför … 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.