Vi är igång (och två vinnare!) – Livat på torpet
elinteg

Livat på torpet

Vi är igång (och två vinnare!)

Dag 2 och vi stod på rad färdiga och väntade på skol/dagistaxin, i tid! (även om jag drack min morgonkopp kaffe på stående fot, i duggregn och med en sprattlande böna på höften, men är man kaffesugen så är man)

Rutinerna är igång. Så nu ska jag inte tjata mer om det

wpid-IMG_20140821_074909.jpg

Mellan log stort och lite osäkert mot mig såhär första dagen på dagis själv när han satt sig i taxin och sa “mamma jag älskar dig”. Där snyftade jag tyst till. Ungen är tuffare än mig. Tur är väl det …

Och så TVÅ lyckliga vinnare till personliga armband från pärlat av elin:

Louise & Malin Svensk Björck

GRATTIS! ni är kontaktad genom mail.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
elinteg

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Tvåbarnsmamma

  Vad bra! Nej, det finns ju ingen chans, ens när det behövs, före man börjar ettan. Min syster vill nämligen att äldsta barnen skall kunna gå i förskoleklass nästa år, men om det inte blir obligatoriskt har man ju inte rätt till skolskjuts i alla kommuner.

 2. Tvåbarnsmamma

  Wow får ni taxi till dagis också? Som kommunen betalar? Eller står ni själva för taxikostnaden? Jag är nyfiken eftersom jag har tre små syskonbarn ute på landet, vars mamma inte har körkort (och deras pappa veckopendlar) och de inte har möjlighet att gå på dagis, eftersom mamman inte kan följa dem dit på något sätt (själv klarade hon att gå till bussen – 35 minuter på trafikerad väg när hon skulle till jobbet, men med barnen går det ju inte att gå i vägkanten på en 70-väg).

  1. elinteg
   elinteg

   Han går på ett privat dagis så det är skolans egna “skolbuss” som hämtar och så åker han “vanlig” buss hem med sin storebror som gjort det där förr. Tror inte att komunala dagis har det så bra?