Det här är min favvorätt just nu! Enkel, nyttig och fredagsgod!
Köp ett par färska kycklinglår (ej bröst!) av märket Bjärekyckling (helst inget annat för de är bäst). Sätt ugnen på 225 grader.
Skölj kycklingarna och torka av dem med lite hushållspapper. Bryn kycklingen i en stekpanna så den får färg. Salta, peppra, häll på dragon och paprikapulver på båda sidor. Lägg dem i ungfastform och strö över riven Västerbotten ost. In i ungen 25-30 min. Klart!
Serveras med t.ex mumsig rödlök, tomat, ruccola och mozzarella sallad med lite olivolja och balsamico på. Kanske lite ris också som har fått sällskap av en grönsaksbuljontärning i vattnet?
Om man vill dricka rödvin till sp kommer här ett fynd för 99:-!
Fredagstips
Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.