Ecochicas

Tyskt när det är som bäst. Tävla och vinn presentkort!

IMG_5454

Min mamma har just köpt en ny bil – en Audi. Hon kallar den för ”Pärlan” och duttar med den bilen som den vore en bebis och beter sig allmänt lite ”nyförälskad” och eh… märkligt!
Men så är det ju ”tysk kvalitet när det är som allra bäst bla bla” som hon maler på om – och visst är det så. Tyskarna kan det här med kvalitet!

Jag har just blivit uppvippad av ett tyskt bolag – Jako O som har allt från leksaker till kläder. Det är lite som en hybrid mellan Polarn O.Pyret och BRIO – båda svenska bolag med högkvalitativa kläder. Fast tyskt då. Det är klart jag blev nyfiken!

Tydligen var ungarna väldigt exalterade över det här för de slet upp kartongen innan vi ens hade kommit innanför dörren.

Så fina skor – även om det infann sig en viss besvikelse över att det inte var rosa. Jag börjar bli rätt trött på den här rosa besattheten kan jag säga och tycker att de gott kan ha lite andra färger!

IMG_5464

IMG_5456

Vi fick också gulliga glas och tallrikar som i och för sig var i plast vilket jag inte gillar – men de innehåller inga knasiga kemikalier och de kommer att bli perfekta för sommarens strandhäng.

IMG_5457

IMG_5458-1

Rufus tyckte att det var kul med brallorna som man kan göra om till shorts – vilket han, kanske inte helt oväntat, genast satte i gång med! Han fick även en supersnygg ryggsäck som jag misstänker att jag själv kommer att sno – den såg nämligen väldigt ”snabb” ut och var inte så stor – perfekt för mig när jag cyklar och ha på ryggen.

IMG_5463-1

IMG_5459-1

Kortärmad fleecetröja fast med luva blir också helt perfekt för Rufus – we like!!

IMG_5460-1

Att skicka ETT par byxor till tvillingar kan ju inte sluta med annat än bråk och det blev ett jäkla liv runt de randiga brallorna – Alba vann till slut…. Ni vet ju hur jag är med randigt så givetvis så var dessa mina favvisar av det som skickades.

IMG_5461

Jako O har precis givit sig in på den svenska marknaden – jag tror banne mig att de är här för att stanna. Tyskarna kan ju det här med kvalitet som sagt!

Och herregud, innan jag glömmer: Jag har ju för bövelen fått 3 stycken presentkort att lotta ut á 500:- – vill du vara med och tävla?!

Skärmavbild 2016-04-26 kl. 09.34.52

Ecochicas goes tävling minsann – det är sannerligen inte varje dag så passa på vänner.

Så här gör du: Gilla inlägget nedan och maila mig en länk på din favoritpryl (gå in på jako O) samt skriv kort en motivering varför just du ska vinna en femhundring av mig! Okidoki?

Lycka till då!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Sara B

  Hej! Vilken tävling! Har precis fått upp ögonen för Jako-o och har hittat hur mycket som helst som jag skulle vilja ha! 🙂
  Som motivering varför så blir den enkel: Jag har tre barn och inför varje säsong, eller snarare några dagar efter varje säsong, så inser jag att barnen såklart växt ur allt (eller att vinden slukat alla kläder som jag *host* så fint vikt undan i alla skrymslen)… Så jag kan behöva ett presentkort för vårens (ja jag vet att våren är här redan….) utelekar!
  Min favorit blir den här: http://www.jako-o.com/produkter-barnrum-dekoration-tillbeh-r-askar-l-dor-bokbil-jako-o–644737.html?id=00004025&jifco=SE&jifl=sv&url=6O5HqEATMN3TE7IvuMHjgjryAkr99KB_PRO_2BCf6oR5t0jhoVt_PRO_2Bg30wOHweRAkXFEO40JJcL1F3d6vilW_PRO_0AotlsmtMEHd27T9GYxqpcaJ2qg907R_PRO_2FD9dKxXOxlJ3_PRO_2F_PRO_2BygllQzyn_PRO_2BnWyfc_PRO_2B9LdUu2SAcXw7LGm_PRO_2FdI_PRO_0AsC9IdYl_PRO_2FgZaDoQcSr_PRO_2F3fDZPMx1IcOU3h_PRO_2B4bo4R7t4ntkbvge3tWWBFlYVZ0SVtaZeUnMC20jEXHs_PRO_0AGIt_PRO_2B04MFQOeRaZedS0D33ocIr5Oq_PRO_2B2MyF43gawlt_PRO_2Bdo0pJbRj1CkMWiTx3KcacogfvmBUgViCBaG_PRO_0AJuhvGZEZt6oynayC&parent=00004025

 2. Elin

  Lite konstigt kan tyckas att den här overallen är min favorit så här års men min älskade lillasyster ska få barn i höst och den här har många bra funktioner. Älskar hur man kan vika ner över fötter och händer när barnen är riktigt små och sen ha vantar och tossor när barnen växt på sig lite. På så sätt förlängs livslängden på overerallen ordentlgt under den perioden när barnen växer snabbt och inte hinner slita på kläderna. I like!
  http://www.jako-o.com/–753398.html?ns_campaign=ws_rollover_kw15&ns_mchannel=onsite&ns_source=ws_jako-o_polartec&ns_linkname=ws_rollover_kw15_jako-o_polartec_kinder-baby-overall&ns_fee=0