Ljudböcker ÄR så bra! You got to try it…. – Ecochicas
Loppi-Charlotta

Ecochicas

Ljudböcker ÄR så bra! You got to try it….

Skärmavbild 2016-03-01 kl. 12.09.47
Har ju börjat cykla nu. Inte varje dag – men ibland när jag inte har barnen. Och just nu känns det rätt långt… men ska jag ta mig igenom den där Though Viking tävlingen i maj utan att göra bort mig fullständigt så har jag inte så mycket val.


Den känns rätt långt bort just nu om man säger så… kör med någon slags ”ignoreringsmetod” eftersom jag än så länge känner mig som en tung björn som varit i ide i ett par månader… men det blir bättre! Men då måste man pigga upp sig själv och på den där lilla sadeln (aj!) man sitter på i 2 mil så funkar det här med ljudböcker utmärkt – det är som jag glömmer bort tid och rum – perfekt ju!


Jag vet inte om det finns andra men jag kör med Storytel och just nu plöjer jag Arvet Efter Dig som är lika fantastisk som första boken Livet efter dig. Utan att ta i för mycket så är nog det nog en av de bästa böcker jag läst. Den MÅSTE du lyssna på! Jag ser så fram emot filmen för jag antar att den kommer att bli film.


Vad tyckte ni om nya Milleniumboken? Jag älskar ju deckare och är det här är en sådan som gör att jag VERKLIGEN glömmer bort att jag ens tampar på cykeln – så spännande. Är svag för den där författaren David Lagercrantz – det verkar som han han är oerhört skicklig oavsett om han skriver böcker om Zlatan eller tar över ”det omöjliga” arvet efter Steig Larsson.


Har ni läst/lyssnat på nya Keplerboken förresten? Jag älskade deras första böcker och funderar på att börja på den här nu…. Just nu får du även 30 dagars gratis prenumeration, hett tips! Här signar du upp dig.


Och så är det bokrea just nu… oh happiness! Love it!
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Loppi-Charlotta

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.