Ecochicas

Åre

I helgen  var det livat i holken kan jag säga! Inser nu idag tisdag att det typ tar en halv vecka för att hämta sig från en sådan här ljuvlig – och alldeles crazy partyhelg…. Ja, ja… Jag hör min mamma ända hit: ”ja, du är ju inte 20 längre…” – tell me about it…

Jag, Lotta o Lisa bodde  i en supermysig lägenhet mitt i Åre och slog till på såväl förfest, mellanfest som efterfest hemma hos oss. Godness! Det var bara dans, dans, dans för att citera Håkan Hellström.

Och däremellan afterski, middag på Vinbaren, Supper, Wersens, Dahlboms, BROKEN och allt vad det heter…

Fantastiskt kul var det hur som helst. Så mycket intryck, så mycket nya vänner -och ja, så mycket vin. Jag erkänner…

Jag känner Magnus Hedman lite sedan innan (fd målvakt i landslaget ni vet) – och vi umgicks en hel del med deras gäng. Daniel som t.ex spelat i AIK hade såklart ingen av oss någon aning om vem det var – fast jag gillar ju att babbla fotboll så jag trivdes ju som fisken i vattnet.

Men bästa gänget var vårt egna gäng – Johan, Marie, Ann, Mathias, Maria, Jessica och Alex. 

Och extra lyx för mig att bästis- Marie var där med sin Stefan – de ska flytta till Åre (hur ska jag överleva detta?! Förtränger totalt!!) och bygger vääääärldens mysigaste hus – inkl yogasal. Så snart kan ni alla gå in på nilsmyren.se och boka boende och yogakurs hos min Marie. Det tänker jag göra så häng på vet ja’! 

Fler minnen från Åre? Lottas dotter bröt tyvärr benet, stackars lilla Agnes men hon var i trygga händer hos sin pappa så det gick efter omständigheterna bra. Och en episk middag gick av stapeln på lördagen – Vi hängde på Lottas killkompis som hade med sig två kompisar vi aldrig träffat tidigare.

Det visade sig vara en synnerligen bra skara män –  som öppnade sig totalt (så där som män typ aldrig gör – det var som bästa tjejmiddagar! det slutade med att en av killarna grät av lycka , vi skrattade hysteriskt  (och då grät vi lite till!)  och sedan var det dans dans dans – igen! 

På dansgolvet träffade även vår nya superhärliga och grymma bloggare – Filippa Rådin. Grym tjej i mina ögon! Missa inte hennes blogg. Såklart hade hon med sig skidesset tillika frugan Anja Pärson.

Ända smolket i bägaren var att jag klämde handen. Rejält. Tänker en 7 sitsig taxibil och någon drar igen dörren helt och hållet. Och jag där satt min hand… Ouch!

Trots detta så älskar jag Åre fullt ut. Så himla mysigt – bäst!

Om jag åkte skidor? Äh, det hade jag inte tid med!  

    
    
    
    
    
    
    
    
   

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.