Ecochicas

Blommor

Hur det går med nya killen?

Sådär får jag erkänna. Läser boken ”He is just not that into you” och ja, det är väl huvudet på spiken skulle man kunna säga…

Åh vad det tar och investera i känslor i hjärtat – men såhär är det ju i kärlek eller hur? You win some and you loose some….

Gör fruktansvärt ont. Precis som det ska när det varit på riktigt.

Men en sak är jag väldigt till freds med – och det är att jag vet vad jag är värd. Hallelulja! Tog bara typ 43 år och en exman och en barnflicka senare för att den poletten skulle trilla ner vilket jag är väldigt tacksam för idag till dem.

Så låt mig får lära dig något.

Alla män vet idag hur en telefon fungerar. Alla kan ringa. Jag ringer t.o.m  folk från min egen ficka som jag inte ens tänkt ringa!

Ingen är för busy. Faktum är att män är precis som oss kvinnor – de gillar att ta en paus på sin busy dag för att höra sin älskades röst eftersom det  gör dem lyckliga. Faktum är att män som är på riktigt till och med tycker att den här stunden är dagens höjdpunkt!

”Busy” är således ett annart ord för ”asshole” ska jag väl också tillägga för att gå rakt på sak.

Ringer han inte så betyder det är att du inte är ”on his mind” så att säga. Låt dig inte förvirras av diverse ursäkter och ”älskling” hit och dit – du och jag förtjänar en man som ringer när han ska.

Män som bygger upp förväntningar för dig- och sedan inte håller detta vad gäller småsaker, kommer att göra samma sak vad gäller stora saker. Här hissar jag en varningsflagg direkt – inse att han faktiskt tycker att det är ok att göra dig besviken.

Herregud kvinna, you deserve a fucking phonecall!!! 

Blommorna? De har jag köpt till mig själv. För jag förtjänar det… Simple as that. 
 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.