Ecochicas

Whoop, whoop – här är BÄSTA smoothie tipset!

Är ni som mig som osar omkring som en osalig ande på kvällen för man är så sugen på…. Eh… anything!? Eller på kvällen – jag är fanimej JÄMT hungrig tycker jag… Älskar mat. Är helt säkert på att jag var en labrador i mitt tidigare liv…
Just därför måste jag tänka lite på vad jag äter – jag är rätt dålig på det och dessutom är jag jämt stressad och är, som löken på laxen som det brukar heta,  ganska bekväm av mig. Så snabbt som ögat måste det gå – och det måste, på riktigt, smaka GOTT.
Därför är en sådan här smoothie himla bra att dra ihop. Vill man se till att få i sig rejält med proteiner och energi (och dessutom lite HAAAARLIG Skåneanda!) så rekommenderar jag varmt den här specialmjölken från Skånemejerier.se nya sortiment LC+. Den är både laktosfri, utan tillsatt socker och extra tillsatt protein.
Jag känner mig nyttig bara jag tittar in i kylskåpet ska jag säga – snygg förpackning måste jag säga!
På filmen här nere tar jag lite frysta hallon – en annan variant är blåbär, lite kanel och kardemumma, lite vaniljpulver och så den här pepp-mjölken!
Funkar liksom närsomhelst på dagen – men bra om man har en mixer såklart – då går det på 30 sekunder. Helt i linje med vad jag pallar – och SÅ gott! Och vet du, man kan med gott samvete dra i sig två… bra va?
Lukar ”testing, testing” på den eller hur?


Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.