Ecochicas

Mysig helg

Ligger här i soffan med en rejäl pasta i magen (kalvfrikadeller – mums!) och slötittar på Solsidan.

Kroppen är slutkörd efter en tennismatch – även om jag tar det väldigt lugnt då jag trots allt har den där jädra höftledsinflammationen som just nu är under medicinering och sjukgymnastik. 

Var på Riche i fredags med lite kompisar – det blev en spontan och rolig kväll som slutade på Max Hamburgare (flott!) med mina gamla kompis Eva-Lotta och en klasspappa till Rufus och hans kompis som visade sig vara en gammal gymnasiekompis till mig och Eva-Lotta.

Älskar spontana kvällar – det blir ofta de bästa!

På lördag var jag på fridans. Jag veeeet… Det låter råflummigt, men inte för mig. Det var jättehärligt – älskar ju att dansa!

Sen bar det av ut på stan med middag och konsert med Blacknuss- ljuvligt! 

Söndagen blev hyfsat seg… Mycket komplentering…. Jag gick en lång, härlig  promenad för mig själv i höstsolen  med musik i lurarna. Är stolt över mig själv över mina framsteg jag gör! Säger ingen det så får man säga det till sig själv eller hur?!

Självklart är det ett par steg bakåt ibland också men ändå… Det går framåt. Att separera är det bästa jag gjort – inget är värre än att leva i en destruktiv relation,  men har också betytt att jag varit tvungen att möta en  bottenlös sorg som jag aldrig hade kunnat föreställa mig. 

En känslostorm som heter duga. Som tar tid att landa i. Men jag börjar tro att jag är på rätt kurs nu på livets hav så att säga… Visst, det kommer ständigt nya vågor att tackla – och man vet aldrig hur vädret och vindarna är i morgon men det är liksom bara att sitta i båten och hålla i hatten som min vän Gabbi alltid säger…

Att fly in i nya grejer – oavsett vad ens flykt består av (jobb, sex, träning, mat, shopping eller vad det nu kan vara..) vet jag alltid biter en i svansen längre fram. Tro mig, jag har testat de flesta av ovan. 

Idag vet jag att man måste gå genom stormen där det smärtar som allra mest – vägen in är vägen ut så att säga…
Men gud vad jag låter klok… Tro mig, jag gör en jädra massa misstag. Har verkligen inte alla bollar i hinken…. Men att göra misstag betyder iallafall att man försöker. Eller hur?

Som entreprenör har man för övrigt vunnit VM i just denna gren….

   
    
 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.