Ecochicas

I mina röda lurar just nu

Mycket hörlurar nu…
IMG_1617
Om man tittar på bloggen så kan man se att jag har ett par finfina röda hörlurar på var och varannan bild – är helt kär i mina fina röda lurar! Jag är inne i en period där jag lyssnar mycket på musik och även mycket ljudböcker. Har ni testat det här med ljudböcker än? Jag skrev om det tidigare i ett inlägg HÄR (länk) och det gäller liksom att testa för att förstår storheten med detta.

 

Jag som alltid LÄST böcker hade en jättetröskel för att byta beteende och faktiskt LYSSNA på böcker. Nu är jag hooked! Rustan, min kompis som driver Stotrytel (som det för övrigt går helt crazy bra för… han är duktig han!) tipsar ständigt om nya böcker.
Några favoriter just nu som jag rekommenderar är:

 

Fredrik Eklunds SÄLJ  – han är helt galen, härlig och så jäääädra driven samtidigt. Hela kontoret har läst/lyssnat på hans bok! Love it!

 

Sigge Eklund och Alex Schulman – Tid. Smarta killar det där… har alltid gillat Alex sätt och skriva och Sigge har jag alltid gillat att titta på…. 😉 – men nu även att lyssna på. Har inte börjat på denna än men ser fram emot den!

 

Fredrik Reinfeldt – det är ingen hemlighet att jag är ett stort fan av Reinfeldt – för mig så känns han trygg. Och han är roligare än vad man tror! Det är visst mer rock n’ roll  och intriger i partipolitik än man kan tro…

 

 

Du hittar böckerna på Storytel och Rustan har givit mig ett litet erbjudande nämligen att mina läsare kan prova 30 dagar helt gratis. Det måste ni ju prova?!

Här hittar du erbjudandet.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.