Ecochicas

Pokerfacegalan

Ville ju så inneligt komma i form till galan så jag var berädd att göra lite vad som för att lyckas med det.

Och ibland behöver ”a Woman do what a Woman need to do” – sagt och gjort så beställde jag in en Jäger för mig själv för att döda eventuella bakterier  – och vet ni, det funkade!! 

Mådde som en prinsessa hela kvällen. Och såklart blir ju en rojalist som mig alldeles till sig över att få hänga med Prins Daniel som också var där.  Och Anders Borg. Men no worries, jag la band på mig och  la tack och lov inte ut texten i någon mindre geonomtönkt spontanhyllning till hovet och jag sa INTE – ”fan Danne, TACK för underhållning som ni alla bjuder på” – för det ÄR ju underhållning i mångt och mycket i mina ögon – men jag älskar dem alla! 

Daniel tog en LOPPI Shopping goodiebag och ställde upp på bild minsann! Alltså HYVENS kille. Oh happiness…. Nu gillar jag kungahuset ännu mer!

Klackarna i taket till småtimmarna blev det minsann.

En väldigt lycklig kväll. Lycklig och lyckad.

Och just det: Jag och Katarina blev nominerade till Årets Nätverkare (väldigt förvånande men superkul så klart!)  och bara det att Prins Daniel har sagt:  -Och de nominerade är och sedan mitt namn… Men ni förstår ju, jag höll ju på att trilla av stolen!!

Nästa år ska vi vinna pris på den där galan är  är tanken. Vi får se om jag har rätt… Men jag är rätt målinriktad… Håll tummarna!

   
     

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.