Bästa träningstightsen – Ecochicas
Loppi-Charlotta

Ecochicas

Bästa träningstightsen

bild 1-2

Kan ni förstå – jag är lite igång med träningen igen – med betoning på lite. Jag sprang ju på Gran Canaria och blev så till mig att jag sprang – lugnt och fint och inte långt – tre dagar på raken. Det skulle jag inte ha gjort – bakslag direkt. Så nu springer jag ca: 1 gång i veckan och foten verkar vilja vara med än så länge. Är så själaglad för detta!!

 

Min gulliga kompis Hanna vet vilket jädra ståhej det varit med det här jä&%# hälsporren och foten så hon har skickat mig ett par  träningstights från Röhnisch – eftersom hon driver Timarco.se som har ett stort utbud av träningskläder och ville att jag skulle vara fin i min comeback – gulle!

BDAE56B8-F821-4328-93EC-BB738B7BB9E3

 

 

bild 3-1

Asså, bara namnet: Shape tights – man blir ju sugen redan där, eller hur?

Tro mig, där ÄR skillnad på ett par tights från H&M och ett par från Röhnsich – och Timarco har ett stort utbud av just Röhnisch.

Eftersom Hannah varit så gullig och sponsrat mig med dessa så har jag velat få till en bra bild som verkligen visar hur “snabb” man ser ut i dessa brallor. Rumpan blir liksom…. Tight! Det var dock lättare sagt än gjort – Katarina plåtade mig i samband med löprundan i Göteborg (“där här blir bra – snygg utsikt i bakgrunden!”) – Fredrika på kontoret har agerat fotograf efter gårdagens cykelrunda till jobbet (premiär!) – men det blev inte hellre jättebra. Jag börjar tro att det är fotomodellen det är fel på för det är sannerligen inte träningstightsen

 

bild 5

Men äh, ni får gå in och spana på sajten istället  Timarco.se – de är värda sitt pris anser jag!

Hur löprundan gick? Ja du, man är inte snabb just nu… men jag SKA tillbaka. Jag glömmer aldrig min första löprunda från 2012…. Se bild nedan… trodde jag skulle coolavippa av all blodsmak i munnen. Tro mig – kan jag, så kan alla! Ett tips är att se vass ut när man drar igång – det blir roligare då, man känner sig snabbare…

bild 1-7

 

 

 

bild 2-6

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Loppi-Charlotta

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.