Ecochicas

”Äckel-härligt” och vårfina fötter

bild 1-1

 

Jag älskar ju folk som brinner för sitt jobb – det spelar ingen roll vad de gör men att se den där stoltheten och glöden i ögonen är något som gör mig genuint glad och intresserad. Trovärdigheten ökar enormt och jag får sådan feeling liksom!

 

I ett tidigare inlägg så berättade jag om att vi hade besök av kunder från Cederroth som har en massa olika varumärken men just detta kundmötet var med  ”Team Plåster” som vi kallar Caroline och Cecilia internt. Och det berättade med en sådan glöd och insitet om deras nya produkt Exfoliating Socks så vi gick alldeles i spinn jag och Katarina!
”Alltså, ni kan inte fatta – huden fullständigt RASAR av på fötterna efter ca: 5 – 10 dagar och då menar vi RASAR – för att sedan bli bebislena!” Klart vi blev nyfikna!

 

Sagt och gjort – det här var vi tvungna och testa och vilken produkt alltså! Jag la mig på sängen på landet och tog en tupplur med sockorna på ett par dagar efter vårt möte och 1 1/2 timme senare så sköljde jag av fötterna – de såg ut precis som vanligt. Och sedan glömde jag liksom bort alltihop…. Men det blev ett wake up call utan dess lite 5 dagar senare kan jag säga…. Minns ni att jag och Katarina var på Upperhouse Hotel på möten och spa i förra veckan? Se inlägg här. Det var då det hände – det stora RASET och då menar jag att jag var tveksam om jag skulle ha något skinn kvar på fötterna efteråt… inte helt bra timing och har aldrig varit så snabb någonsin ner i en pool så någon slapp se mina fötter – men nu när jag har resultatet här – GRYMT! Så himla fina – känns alldeles ”ungdomliga” – alla förhårdnader är borta och så har Gina målat fötterna i en snygg jeansblå färg.

 

bild 2-1
bild 3
Visst blev de fina?
Så pass på  – den nyblivna singeltjejen har iallfall riktigt tjusiga fötter. Alltid en början tänker jag!
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.