Ecochicas

Malmö Aviation

Tordes inte ens titta i spegeln i går morse, valde att passera och trycka på ignoreraknappen kan man säga!

Anledningen? Inte en blund hade jag sovit. Faktiskt. Alba hostade som en tok hela natten och väckte Sigge som alltid reser sig och vill iväg (det är lite roligt men just ”hostningar” är det värsta ljud han vet!)

Och Sigge var väl lika trött som mig gissar jag och råkade därför tassa rakt över Rufus huvud (det är vältrafikerat i sängen med mig, 3 ungar och en hund minsann!)
Sigges snedsteg resulterade i att ett stycke lintott på 5 1/2 år vaknade och bestämde sig för att gå upp. Då var klockan exakt kl 3.36 enligt min mobil. Mmmmm….

Och man vet liksom aldrig vad den där ungen har för sig så även om jag gick och la mig igen så slappnar man inte av – och att somna om är det inte tal om!

Så där låg jag kräkfärdigt trött ackompanjerad av Albas hostande ända till mobilen ringde 04.50 och taxin kom för avvärd mot Bromma flyg ner till Malmö kl 07.00.

Såklart så glömde jag mitt bagage på Sturup – gick som en sömngångare direkt ut till en taxi….. Bra start!

Sen var det bara att växla om – tjo ho, här kommer Loppi!

Jag och min lilla hyrbil kryssade runt på en massa spännande mötet. Hade tur att träffa Pågens Bröd först ut av alla – och de dukade upp med en kakbuffe som piggade upp vilken trött småbarnsmamma som helst kan jag säga! Fick även titta in i deras prov bakkök… Spännande! Visste du att det säljs en Pågens ”lingon grova” varannan sekund i Sverige?

Sedan träffade jag mina favoriter på Midsona!
De är lika trevliga som Yves-Rocher tjejerna som också är Skåne baserade. Vad är det med skåningar och loppi egentligen? Vi gillar varandra helt enkelt!!

Det är skönt med möten där man kan vara sig själv – och jag fick med mig en hel påse med perfekta grejer för mig just nu (c och d vitamin, sockerbalans te och nyttiga mellanmål..)

Åt sedan en suverän ensam-lunch för 79:-. Höll på att trilla av stolen! Den hade nämligen lätt kostat 179:- i Stockholm…

Eftermiddagen gick i ett och först runt kl 17 började jag bege mig upp mot landet.

Storhandlade på världens bästa (och största! ) Ica i Ängelholm – helt sjukt att jag var där i 2 1/2 timme men har man upptämt behov av att få gå själv och shoppa så tar det banne mig 45 minuter innan man passerat shampoo hyllan… Känns det igen?

Att storhandla själv är liksom ”det nya svarta” för småbarnsföräldrar – känns väldigt festligt alltihop!

Ensamkväll i ljuvlig sol på landet… Även om jag längtar efter barnen så var det oroligt skönt!

Man tänker så bra här nere kunde jag konstatera när jag släckte lampan vid 23 tiden för att bli väckt 02.00 när övriga familjen anlände… Och så började allt om igen!

Härliga, stökiga, tröttsamma, underbara familjevardag…..

20140529-215042.jpg

20140529-215048.jpg

20140529-215055.jpg

20140529-215105.jpg

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.