Ecochicas

Yves Rocher

Jag och assistent Viola mötte våren i Malmö i går!

Skåne levererade as always i mina ögon – ljuvligt vårväder och varma plusgrader som, på riktigt! – tinade min vintermorriga kropp!

Vi irrade omkring i vår hyrbil på den Skånska slätten och trots GPS så lyckades vi komma bort flera gånger. Men ett par möten och en hederlig bricklunch senare så befann vi oss till slut på köpcentrumet Malmö Mobilia och invigningen av Yves Rocher nya butik.

Känner ni till Yves Rocher?

Jag kan numera typ ALLT om detta skönhetsvsrumärke se ru’! Äh, det var kanske och ta i men efter gårdagens bloggevent som vi på LOPPI rattade så känner jag min förvånansvärt insatt och inte minst inspirerad får jag säga!

Om vi börjar med namnet… ”Ivv Roche” uttalar man det – med fördel med lite fransk touch sådär i uttalet….

”Skönhet från växtriket” är deras grej. Det vet jag knappt vad det betyder ska erkännas förutom att det ju låter härligt – men en sak vet jag, de har helt oroligt prisvärda produkter som luktar… fräscht bara!

Jag är ju en sådan person som går rätt på ”kärnan” så att säga och frågade direkt vilka som var deras ”bestsellers” (dom tre som syns på bilden nedan)

och den där body lotion passar mig perfekt! Luktar milt, lite som en nytvättad bebis (!) och var sådär lite fet och försvann direkt in i huden. Till ett pris av 79:-. Jag tror att det är ungefär nu som min mamma skulle utbrista ”som hittat!”.

Återstår att se om det är en kommande trotjänare i badrumsskåpet, men potentialen finns!

Själv tycker jag att den där make up svampen var ganska kul som du ser på bild nedan. Jag och min tråkiga humor….

Eventet gick fin fint iallafall och kul att hänga med 19åriga Viola också.
Jag har alltid varit yngst på mina arbetsplatser genom åren – och nu är jag plötsligt äldst….

Bara tanken på att jag rent åldersmässigt mycket väl skulle kunna vara mamma till Viola får mig att bli yr.

Älskar att prata med unga människor som har hela livet framför sig. Höra om deras drömmar och problem. Varje generation har sin ”twist” kan man säga och det är intressant tycker jag.

Viola är ”frankofil” och drömmer om att ”förlora sig i Paris” och ”gå barfota i gryningen längst Scene”….och givetvis jobba med mode. Hon var alldeles till sig över Yves Rocher franska chef som var influgen för eventet!

Precis som jag gjorde en gång i tiden… Mitt Parisår på en modefima när jag var 18 visade sig dock bli ett av mina värsta år – jag ogillar Paris än idag.

Just det pratade vi inget om dock.

Och hörrni – spana in goodiebagen vi fick! Årets mest generösa kanske?

Skåne levererar alltid som sagt.

20140326-070706.jpg

20140326-070714.jpg

20140326-070720.jpg

20140326-070726.jpg

20140326-070733.jpg

20140326-070747.jpg

20140326-070755.jpg

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.