Ecochicas

Intensiv tisdag…

Var denna tisdag årets mest intensiva dag eller?!

Jag och assistent-Viola klev upp kl 05.15 och tog första ”morgonkärran” hem till Stockholm igen och sedan dess gick det i ett kan jag säga.

Det här med att säga ”ta första morgonkärran” har jag förstått är ett uttryck som businessfolket slänger sig med. Och jag och Viola hade kavaj och var very business – och busy- vi också minsann, så vi passade perfekt in i den morgontrötta skara som satt och sörplade ur plastmuggar ibland trånga säten i ottan…

Möte med Danone, sedan lunch med TV4 för att sedan hasta vidare och möta upp delar av styrelsen på kontoret och sedan en taxi med Söders höjder och möte Apoteksgruppen… Och SEN hem och krama barnen och titta på Emil! Gospluttar!

Och tillbaka till Danone föressten. Min omtalade vurm för Proviva har dokumenteras väl här på bloggen genom åren – det var ju min stora gravid craving med tvillingarna.

Jag är fortfarande en fan av drycken och igår fick jag träffa självaste ”Fru Proviva” (uppe hos Danone) – och det var faktiskt rätt härligt och få sitta i över en timme och snacka om gamla smaker som gått ur tiden, nya smaker i sortimentet etc…. Men gud vilken NÖRD jag låter som!

Äh, det må vara hänt! Det hade kunnat vara värre än att vara en liten Proviva-nörd, eller hur?!

20140326-113148.jpg

20140326-162627.jpg

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.