Ecochicas

Skitunge

Den här lilla råttan sa helt spontant,när jag stod och stretchade efter vad som för övrigt kanske var årets sämsta och tyngsta joggingrunda, :- ”Men mamma, det ser ju ur som du har en bebis i magen!”

Och som löken på laxen pep någon från trädgården: ”-Vad är det man brukar säga – av barn får man reda på sanningen?”

Schyssta familjen här….tack för den passningen liksom!

Och just det ja’, måste passa på att slå ett slag för dessa jeans jag hittade på mässan i Karlstad!

Extra slitstarka, med mudd midjan – men fortfarande cool!

Perfekta för alla barn men speciellt för Rufus och andra bokstavsbarn som sliter extra hårt på kläder och som samtidigt är extra känsliga för att ”de inte får sitta åt” etc

Varför köpa fyra par jeans när man kan köpa ett par som tydligen är ”garanterat mest slitstarka på marknaden” tänkte jag?

Rufus kanske är den bästa testkaninen man kan få i ämnet?! Lever brallorna efter sommaren så ska jag köpa Ossoami för evigt!!

20140323-204931.jpg

20140323-204938.jpg

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Bokstavsbarn

    Hej,
    Jag är också ett så kallat ”bokstavsbarn” Och jag vet att detta är din blogg (som jag för övrigt tycker jättemycket om) där du får uttrycka dina åsikter men jag känner att jag måste bara säga detta. Har gått och tänkt på det i flera dagar. Och det är hur du använder ordet bokstavsbarn. Jag förstår att det inte är illa menat men för mig blir det lite kränkande. Och hade min mamma kallat mig det hade jag känt mig så oerhört kränkt. Jag har ADD som är liknande som ADHD men inte riktigt samma sak och att ”bunta ihop” alla dessa blir liksom fel. OCh dessutom är det inte bara barn med ”bokstavskombinationer” som behöver extra slitstarka kläder. Min bror är världens lugnaste kille och har alltid varit, men han hade konstant hål på jeansen KONSTANT.

    Hoppas du förstår vad jag menar 🙂

  2. Linda

    Åh så fin han blev – En riktig cooling! Håll oss underrättade om hur det går med knäslitaget. Vi välkomnar alla nya små testpiloter…särskilt de som kan ge våra CORDURA-förstärkta knän en riktig match ;o).

    OSSOAMI/Linda

  3. mammalinda

    Ja, av barn kan man höra det mesta 🙂 För det mesta är det underbart och charmigt tycker jag (de vill ju inte vara elaka, utan de reflekterar och funderar) men just när man hör kommentaren kan det kännas lite surt.
    Jag har fått höra det mesta av mina barn, som att mina bröst hänger enda ner till naveln (och SÅ illa är det faktiskt inte!!). Så det är inte BARA sanningar 🙂