Ecochicas

Familjen Annolunda

Inledde veckan med att besöka TV4 Nyhetsmorgon med loppi’s stora ”bloggankare” – Mirka Norrström.

Mirka kommer sällan ensam om man säger så, hon har bokstavligen ofta hela fotbollslaget (med avbytare!) med sig i ett litet koppel.

Såklart – Mirka har ju tolv barn och i måndags var det premiär för ”Familjen Annorlunda” på just TV4. Och det var därför som hela familjen fick besöka Peter och Thilde i nyhetssoffan som just denna dag var ”sofforna” så alla skulle kunna få rum.

Vad jag gjorde där? Ja,jag hjälpte till lite med barnen – fast de har så bra pli på den här skaran redan så jag var nästan överflödig kände jag!

Jag som har ägnat mig åt att flytta i helgen kom på i arla morgonstund där i måndags att jag inte hade några kläder förutom de jag packat i under hela helgen – resten var fortfarande kvar i gamla huset. Great….!

Så jag fick helt sonika åka till tv kanalens borg nere på Tegeuddsvägen i denna härliga outfit (NOT!) – dessutom BH- lös dagen till ära som någon slags pricken över i eftersom Sigge behagat tugga av ena bygeln i BH’n i ren protest under helgen. Sigge stod ju inte direkt överst på vår to do list just denna helg som för övrigt kort kan beskrivas som en enda stor flyttlåda…

Note to myself: BH lös = att känna sig smått naken. Aldrig igen.

Så Mirka möttes som sagt upp av läckerbiten Wågert där i repan på Fyran.

TV4 släppte iallafall in mig. Man får ju vara tacksam att de inte tog mig för någon slags flyttgubbe personal tänker jag….

Allt gick bra som när som att jag höll på att gå rakt in i vädret under livesändningen.

Men ni slapp de här tidigare lilla åskmolnet i rutan.
Och dessutom är jag ju mest som ett enda stort SOLSKEN hela jag numera vet du’a…. Ha ha!

(Alltså, sedan PMS medicinen entered my world!)

20140128-205742.jpg

20140128-205751.jpg

20140128-205758.jpg

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.