Ecochicas

Första sleepovern

Våra snygga vänner, Sofia och Johan, är stuntals nästan plågsamt perfekta. Ett slags modernt Barbie och Ken kan man säga – (förutom att den här Barbie är smart)

Det är tur att dom är så himla sköna, äkta och vanliga annars hade man nästa blivit förbannade över deras snygghet som dessutom till synes verkar komma över dem helt naturligt.

Au naturelle liksom.

Hur som helst så är jag är mycket glad över att ha dessa två vänner i mitt liv!

De sov över hos oss helgen innan jul och medan en annan gick omkring och såg ut som något Stadsmissionen släpat hem (Herregud, det var ju faktiskt helg och det rådde arla morgonstund, dessutom med tillhörande vinmössa …)

Men nähä, då kommer Sofia minsann nertassande till frukost i ett par perfekta tajta jeans och en liten snygg cardigan i storlek small… Det är liksom inga konstigheter där inte. Asså, varför kan jag inte ha lite mer av just den grejen?! ”Ladylike” sådär…

Deras ungar är såklart väldigt lugna och goa också. Gulle Rufus var alldeles, alldeles till sig över att Hugo, som han träffade i en BVC grupp när han bara var 3 månader, skulle sova över!

Hans första sleepover någonsin!

Innan själva sovandet så var det dock ännu ett kojbygge som skulle upprättas, den här gången i hallen!

Hur allt slutade?

Johan (Hugos pappa) vaknade i Rufus säng, Rufus vandrade först in till Sofia och sedan till mig och somnade där. Mannen sov på soffan och Franka ville inte sova alls. Men Sigge sov i korgen för en gångs skull!

20131225-215457.jpg

20131225-215526.jpg

20131225-215557.jpg

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.