Ecochicas

Kalasigt!

Hotellfrulle med Malin som bjöd på försenad födelsedagspresent och på kvällen överraskade Lena med födelsedagsmiddag.

Herregud vad bortskämd jag är!!

Jag som var helt säker på att jag skulle sitta fjättrad vid datorn hela kvällen för jag har så sjuuuukt mycket jobb just nu!

Jag är för övrigt helt virrig på jobbet… Har så mycket att göra så jag vet liksom inte var jag ska börja… I bland kommer jag på mig själv att flytta papper från en sida av skrivbordet till den andra sidan… Jätteeffektivt… NOT!

I morgon och en vecka till, sen så är det semester! Då lägger jag bort telefon och dator helt och hållet.

Men innan dess lär det bli hårdkör…. Oh, det är så svårt, så svårt att lämna tre gråtande små barn hemma och åka iväg för att jobba… Det gör fysiskt lite ont varje gång faktiskt.

Jag försöker att vara supereffektiv mellan kl 11.30- 16.30 på jobbet och där emellan hinna med simskolor, kramar, läsa saga, laga mat och lite lek.

Det är fan inte lätt ska gudarna veta! Alltid är man otillräcklig och känner dig halvusel… Någon fler som kan känna så?!

20130627-225509.jpg

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Annica

    Hej! Jag vet inte hur jag snubblade in på din blogg, jag fick min trea ganska nära dina tvillingar och har en treåring samt en sjuåring (all boys) så här hemma är det minst sagt livat! Jag är fortfarande föräldraledig, men känner mig ändå alltid otillräcklig, nu när pappan även är hemma så hoppas jag på lite ”egentid” med ett barn i taget! Hoppas att mamma hjärtat ska må i alla fall lite bättre! Jag tycker du verkar vara en jätte härlig mamma o med ett enormt tålamod, tänker bl a på Rufus kojbyggen för ett tag sedan, jag hade inte klarat röran! Har följt dig ganska länge nu o jag hoppas du kommer fortsätta! Ha en skön sommar!