Ecochicas

Flärd

Från glamm till damm… Eller kräk kanske man borde säga för att beskriva torsdagskvällen?

Jag fick en snoffsig inbjudan till Ralph Lauren och Childhoods välgörenhetsshopping för en tid som. Den luktade ”lyx” redan när den damp ned i brevlåda liksom…

Eftersom jag diggar dem båda mycket (varumärkena alltså)och dessutom visste att mamma skulle gå i spinn över det hela så bestämde vi oss för att titta förbi en kortis.

Mannen skulle däremot på sin årliga ”grabbfest kväll” ….. vänta nu. Paus där. Det här med ”årliga” som han hävdar känns för övrigt inte helt sant… ”kvartalsvisa” kanske man skulle säga istället?!

Hur som helst, mamma och jag åt flotta och urgoda snittar från Operakällaren, sippade på champange, tittade på snygga och pinsmala modeller medan vi försiktigt nöp i alla kläder som kostade typ 100000000000 kronor styck. Och så gjorde vi vårt yttersta för att smälta in och se så initierade vi bara kunde…

Tror det gick sådär… Men himla trevligt hade vi och de har onekligen ursnygga kläder även om vi kom fram till Ralph måste har fått det där med storlekar om bakfoten… Vaddå storlek Large?! De är ju pyttesmå!!

Lite härligt med lite skön GLAM ibland – det mår iallfall jag bra av!

Och tur var väl det att jag fick mig en dos för natten spedenerades nämligen på alla fyra….

Du, det DÄR lät ju som något snudd ”halv-kinky”…. Men nä. Snarare ”halv-äckligt” eller ”hel-äckligt” om du föredrar det.

Jag torkade nämligen spyor, bajs…. I’ll spare you the details…

Rufus har fått någon bakterie.

Mitt när jag torkade min tredje i ordningen med 45 minuters intervallen så rullade mannen in lite lagom lulligt… ”Hej hoppsan, vad händer här då?”

Jo se ru’, vad som händer här är att du kan ta över här – varsegod! sa jag och gick och la mig till tonerna till tvillingarnas ”jag är vaken nu-skrik”….

Det kostar att gå på grabbfest kan jag säga…

20130426-225350.jpg

20130426-225400.jpg

20130426-225408.jpg

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.