Ecochicas

Sådan mor sådana döttrar…

Att jag gillar att äta mycket vet de flesta om. Hela familjen Wågert är rejält matintresserade och matglada. Så ser vi ut därefter också…

Jag har jättesvårt att förstå de som säger: ”Fast på sommaren, då blir man ju lite smalare eftersom det är så varmt så då vill man ju mest sitta och sörpla på lite melon…”
Nähä du, det är då man rullar fram grillen, alla såser, rosevinet, bageri bullarna, frallor till frukost…. Inte en endaste melon i sikte skulle jag vilja säga.

Mina döttrar är 6 månader och här äts det på minsann! Gröt, spagetti, rödspätta… Allt går ner. De är som små miniavfallskvarnar!
Ett drag som helt klart kommer från min familj…

20120829-092702.jpg

20120829-092708.jpg

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. *

    Vilken tur du har! Vi är matglada men nä inte vår 10 månaders. Gröt och frukt thats it. Har du tips på enkla rätter som twinsen gillar får du gärna dela med dig i något inlägg. Much appriciated!!!

    1. Loppi-Charlotta

      Jag är inte så duktig så så jag gör egen, borde men hinns inte med. Tyvärr!
      Men det finns en burk, semper, en stor burk som heter något med potatis och örter. Vet att det är dill i den! Kan det vara örtagårdsgryta eller lax och potatis? Tyvärr ingen eko burk men iallafall den burken har varit en favvo hos alla barnen, testa kanske! Om det funkade så måste du hojta igen! Lycka till!

  2. Cecilia P

    Så fina de är ! Underbart med matglada barn:). Jag ska kämpa av mig mina 25 matglada extrakilon jag lagt på mig under graviditet och amning… Inte lika underbart;)
    Adam äter också men allra helst frukt och gröt.
    Play date snart?
    Kram du fina

    1. Loppi-Charlotta

      Hej c! Hur ser det ut för dig mellan den 10 – 19 sep? Nikki ska på semester då ( hur vi nu ska klara oss utan henne…) och jag sitter hyfsar fastklistrad här hemma. Vill du och Adam komma förbi mån tro? Kram c