Ecochicas

Torsdagslistan

Jag är en listnörd! Tycker av någon märklig anledning att det det är kul med listor av alla möjliga och omöjliga slag!

Såklart så måste därför den här bloggen ha en egen lista. Vi satsar på en lansering av en klassiker, som ska bli en återkommande grej här i bloggen, nämligen ”bäst och sämst just nu listan”.
Here we go!

Sämst:

1/Varför ska det vara så svårt att få lite färg för mig? Jag är ju brunögd och hade en pappa som kunde rita en sol på en papper så blev han brun och mamma standardsvar är ”ja, jag har bara suttit med Nettan i trädgården en kvart och tagit en kopp kaffe”.
Inte blir jag brun för jag sätter mig och fikar inte…

2/. Vädret. Vad hände? Kyla är inte mitt element och det blir mer och mer klart för mig att ”när jag blir stor” så ska jag inte bo i Sveige på vintrarna. Jag skulle vilja ha hus på Mallis.

3/ Halsont.Tvillingarna må vara små men deras baciller är Pippi Långstrump starka. Minsta lilla snorkråka hos dem och jag är sänkt.

Bäst:

1/ Att det är bara en dag kvar och sedan är det Lets Dance final! Heja Anton. Och Molly! Hur Marcus kunde knipa ett brons är fortfarande en gåta för mig.

2/ Att Nikoletta verkar fin med tjejerna.

3/ Att min vän Y fortfarande är gravid. Vecka 12 på fredag. Min ”skaffa barn resa” är en vårfläkt mot hennes… Här snackar vi 10 Ivf, hon har rest världen runt och gjort äggdonationer och i Ryssland fäste de på. Jag hejar på Y mest i hela världen!!

Vad ska jag ta för bild till det här inlägget då? De får bli på något som alltid är bäst. Barnen. Och det faktum att Rufus tydligen har bestämt sig för att sova lite i dag…

20120531-065414.jpg

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.