Ecochicas

Nostalgisk

Var ju hemma hos mamma i går och det är så tryggt där!
Har du kvar ditt barndomshem? Känner du också så?
Min mamma tycker om inredning och envisas med att det ska göras om hela tiden. Själv tycker jag att det ska vara som det alltid varit och blir tokig om det tas några initiativ till dumheter som tex att flytta julgranen.
Jag tror tvillingarna trivs extra bra där eftersom vi bodde där under hela graviditeten (byggde hus och bodde i mammas ombyggda garage under tiden. Inget att rekommendera tycker varken mamma eller vi kan jag säga…)

Hur som helst, nästan varje dag badade vi (jag och min gigantiska mage) i detta badkar…det är snudd på mitt favorit tillhåll i världen detta badkar. Det är över 30 år gammalt och har funnits med under hela min uppväxt och jag har alltid krypit ner där så fort tillfälle givits.

Marie och Eva-Lotta, om ni läser det här, visst kan ni intyga att jag alltid låg i badkaret när vi talades vi på telefon? Alltid var det en telefon utanför som liksom hängde i luften utan för badrummet, stängd dörr, med en spänd sladd på insidan som ledde till luren och mig i badkaret.
Är det inte typ livsfarligt att ta telefon i badkaret?!

Ni förstår ju vad mycket tankar och idéer som har studsat mellan de där badkarsväggarna… Och kanske lite ältande. Kryddat med en och annan salt tår som fått samsas med badvattnet.

20120529-213155.jpg

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.