Ecochicas

Lite Gud skadar väl inte?!

Jag var snabbare än blixten att boka doptid i Lidingö kyrka när jag kom hem från BB.
Det är nämligen en väldigt poppis liten kyrka, så det gäller att vara på hugget!
En del tycker att det är lite förlegat med dop men jag gillar ju det här med traditioner. Lite kyrka och Gud mellan varven skadar inte även om jag blir irriterad över att man är tvingad att välja minst två psalmer.
Flickorna ska döpas i slutet av maj och vi tänkte bjuda på lite pastasallad här hemma efter det hela. Och såklart rosa prinsesstårta!
Jag håller på med inbjudan nu. Det blir tema leksaker tror jag, dvs att jag tänkte duka med lite leksaker hämtade från Rufus lilla bondgård. Läste om det i någon tidning och tyckte att det lät kul.
En massa musik blir det i kyrkan i allafall! Hanna Hedlund kommer och river av sin fantastiska ”Besvärgelsen”.
Har bara lite ångest över det här med dopklänningen. Vi har en som vandrat runt i släkten i generationer. Vem av tjejerna ska ha den?
Antar att det blir Franka som är förstfödd så får ha den. Vi får köpa en ny till Alba, lovar att du också ska känna dig fin lilla gumman!

20120329-180255.jpg

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Ellen

    Det finns faktiskt jättefina dopklänningar på Kappahl, tro’t eller ej… Tror man kan beställa på nätet…

  2. Mirka Norrström

    Låter som att det blir en fin dop 🙂 Fasiken…jag måste också planera in Älvas dop, brukar döpa barnen när de är runt 3 mån och det har hon blivit och jag har inte ens börjat planera ännu 😀