Glammig vår i bloggvärlden – Ecochicas
Loppi-Charlotta

Ecochicas

Glammig vår i bloggvärlden

Nämen vad det ska glammas i vår – bloggarna är verkligen uppvaktade!   Vi har ju Mammablogg galan och sedan har Mgroup PR & event ett trevligt event kallat Bloggminglet 2012  – och inte minst så har vi vårt eget Blog Jam Session på Cafe Opera den 10 Mars. Går du i tankar om att börja blogga men vet inte riktigt vad du ska börja? Eller så kanske du bara vill lära dig mer?  Eller bara hänga med likasinnade? Då är det här evenet för dig!

Det blir maximal blogginspiration, proffs sminkning & plåtning (vem vill inte ha en fin profilbild på sin blogg?!) , blogg-ekonomi, wordpress kunskap, fotoskola etc – och såklart stans maffigaste goodiebag!

Trumvirvel – nu ska jag har premiär för den första tävlingen här på Ecochicas. Jag lottar ut hela 6 friplåtar till eventet – en för dig och din kompis x 3. Maila mig på charlotta@loppi.se och berätta varför just du och din kompis vill gå.  Vinnarna dras i slutet på veckan (om jag inte ligger på BB och föder, då får man vänta några dagar till!)

 

Inbjudan till THE blogg event våren 2012!
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Loppi-Charlotta

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Heja mamma!

  Jag vill vinna! Jag behöver proffshjälp med bloggen och är en flitig och glad besökare av We R Familys roliga events som jag saknar! Lycka till med bebisarna! Kram

  1. Loppi-Charlotta
   Loppi-Charlotta

   Grattis Jessica – du är en av mina vinnare! Välkommen till Blog Jam Session den 10 Mars tillsammans med en kompis! Jag ber Lisa på Loppi.se att skriva upp dig på gästlistan + 1. Vi ses där!