Ecochicas

Brås bebisen på hunden?

Vi äter mumsigt från ecovivas supergoda matkasse. Nej jag är inte sponsrad av dem, tycker bara att de är outstanding bäst! Varje måltid är en fest. Faktiskt. Mamma och mannen dricker ett gott glas rött till och vi skålar för att bebisarna har lagt på sig och verkar må bättre! Då säger mannen: tycker du inte att ena bebisen såg ut att ha mycket hår? Jo svarar jag. Tänk om han brås på Sigge (hunden)?-utbrister mannen. Ehh… Va?! -Nä jag skojade bara säger han sedan raskt för att därefter ta en aningen för lång paus och avsluta med ” fast det kan ju vara som så att jag och Sigge har fått lite lika dna, jag får ju minst 100 pussar om dagen av honom menar jag”. Har jag sagt att han fullkomligt avgudar vår hund?

20120131-195440.jpg

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.