Ecochicas

Tankar från badkaret

Ikväll är det nypremiär på tv4’s ”Familjen Annorlunda”. Tänker på Mirka som har 11 biologiska barn ( var av två är tvillingpar) och 3 bonus barn. Och här ligger jag och ojar mig över att det ska komma två. Såklart så ser jag det som en enorm gåva efter allt vi har gått igenom men jag är ändå lite nervös. Träffade Magnus i helgen på Maries yogainvigning, han har också tvillingar och jag och mannen passade på att ställa lite frågor. Han beskrev första 8 månaderna som ”hell”. Att han spytt av trötthet och att han en gång var så förvirrad av trötthet att han bäddat ner en tvilling i en byrålåda av misstag! My godness, klart jag är lite nervös! Mannen såg alldeles blek ut. Fast mest nervös just idag är jag över en kompis som idag ska ha fått ett livsavgörande besked. Hon har inte hört av sig… U, mina tankar är hos dig! Jag håller alla tummar och tår jag har, och skickar mod, styrka och goda energier. Livet är så förbannat ironiskt och hårt ibland men för min vän ska det gå bra, något annat finns inte i min värld!

20120130-185015.jpg

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.