Högläsning om bebisar . . . – Ecochicas
Loppi-Charlotta

Ecochicas

Högläsning om bebisar . . .

Är inte böcker det bästa att köpa second hand?! Jag som läser så mycket, både för Rufus och mig själv, tycker att det är toppen. Just nu blir det mycket läsning om att få syskon. Rufus börjar förstå att det inte kommer att komma två lekkompisar initialt  – det känns bra så han inte blir besviken. Men däremot så  får han inte ihop det här med att inte alla gravida har två i magen eller att inte alla som just har fått bebis inte fick två… Han frågade min kompis Malin som just fått sitt andra barn på en middag innan jul: “Men var är den andra bebisen?”

En favorit-godnattsaga! Ilon Wiklands bilder är helt underbara, boken är dock inte direkt jämställd men den har ju ett par år på nacken.
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Loppi-Charlotta

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.