Glossybox! – Ecochicas
Loppi-Charlotta

Ecochicas

Glossybox!

Fick den här hemskickad av min entreprenörskollega Victoria och vilken lyxbox alltså! Alla ni som gillar goodiebags – listen up! Den här exklusiva och personliga boxen får man hemskickad mot en kostnad av 139:- kronor i månaden, tror jag att det var. Mycket prisvärd – och alltid nya prylar som verkligen känns som det senaste. Märken som Luxsit, Burt Bee’s och Moroccan Oil för att nämna några prover som ingick denna gång. Glossybox känns ju snudd som ett måste när man snart ska in i hemma-med-barn-träsket och all form av lyx lyser med sin frånvaro… Tack Victoria för att du lyste upp min dag!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Loppi-Charlotta

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.