Myrorna dagen innan julafton . . . – Ecochicas
Loppi-Charlotta

Ecochicas

Myrorna dagen innan julafton . . .

Åkte till Myrorna i dag på eftermiddagen. De har så bra gosdjur som är perfekta att ge till Sigge i julklapp. Det är en både fin och lite smått rörande grej att gå där dagen innan julafton. Det är verkligen folk från ALLA samhällsklasser som går där och fyndar – oavsett om man är socialt medveten, miljömedveten, modemedveten… här finns något för alla! Såg två killar som jag tror var yngre än mig, de var speciellt fina på något sett. Man såg i ansiktet på dem att de hade levt ett hårt liv –  det såg liksom lite farliga ut med sina tatueringar på knogarna. En hade en tatuering på halsen där det stod ”The Devil’s son”. Sen om det hade varit droger, kriminalitet eller kanske både och som hade lagt krokben för dem i deras liv låter jag vara osagt. Men nu var det hela, nyktra och rena och gick där och nöp i kläder. Vinterjackor skulle tydligen inhandlas. Sen ställde de sig snällt i kön och väntade på sin tur. På vägen hem när jag satt i bilen såg jag att de gick upp för backen till T-banan med varsin Myrorna-platspåse i handen – nöjda och glad. Det värmde mig på insidan på något sett.

 

Fina affischer!

 

 

Bra budskap!

 

 

En massa gosdjur för 5:-/styck!

 

 

Fina second hand-kläder till kommande bebisarna kanske?

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Loppi-Charlotta

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.