Ecochicas

Dinosauriefötterna går igen

Min man Johan tycker själv att han har ovanligt snygga fötter. I mina ögon är de helt normala, möjligen lite plattare än en standardfot. Denna iakttagelse stör dock maken nåt alldeles väldigt: ”De är inte platta! Det är du som har skumma referensramar eftersom du har DINOSAURIEFÖTTER!” Dinosauriefötter?! Va? Vilken förolämpning. Rent förtal om du frågar mej. Men jag kan eventuellt sträcka mej till att de är aningen…högre än många andra fötter. Och kanske lite rejälare. Men man står bra på dom, det gör man. Stadigt på jorden, liksom.

På fotfronten verkar dottern ärva på mödernet. Många är de nätta små sandaler och ballerinor som helt enkelt inte går på hennes fossingar. Kavatskor har därför varit en räddning – breda, rymliga och stabila. Jag trodde följaktligen att det var tämligen riskfritt att beställa vårkängor från Kavats webbshop.

Men ack vad jag bedrog mej. ”Aj!” kved Doris argt när jag försökte trycka ner hennes trinda små tår i de ljuvligt snygga mockakängorna. ”INTE ha dom!”

Nähäpp. Så var det med det. Därför har jag lagt ut en loppi-auktion på kängorna, här.

Hoppas nån mer lättfotad (bokstavligt talat, that is) liten mänska kan få nytta av dom i vår.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.