Ecochicas

Kändistät tisdag

Det blev inget inlägg i går. Var så trött efter bilresan upp från Skåne. Kanske har någon provat att åka med pigg 2 1/2 åring från Skåne till Stockholm?!   Rufus var ändå mycket lugnare nu än när vi flög till Kreta i somras. Herregud då var  jag rädd att någon skulle öppna nödutgången och kasta ut oss över Tyskland eller nått..

Träffade Hannah Graaf-Karyd och hennes trevliga familj för att gå igenom manuset inför we r family event där hon ska vara konferencier.  Hon är fortfarande lite deppig över att hon åkte ut i Let’s Dance. Förstår det. Men nu kan hon dansa både rumba och jive som värsta proffset, hur många kan det?

Sen bokstavligen sladdade jag in för att träffa författarinnan Mari Jungstedt. Hann bara sträcka fram tassen och hälsa,  sedan såg jag att jag höll på att få P-bot och fick slänga mig ut på gatan. Intensiv start kan man säga på det här extra uppdraget som jag ska ta mig an,  dvs att göra pr för hennes kommande bok. Vilken härlig tjej Mari, utan e, är! Och jag kan säga redan nu – nya boken kommer att bli en nagelbitare…  Känns som ett jättekul uppdrag! Jag och Mari JungstedtSnygg-Hannah med lilla Liv och jag.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sanna

    Vad roligt det vore att få träffa Mari Jungstedt någon gång, beundrar henne verkligen. Har ett antal böcker skrivna av henne hemma i bokhyllan.