Ecochicas

Milstolpar

”Mamma! Kischa pottan!” Med mormodern som kisscoach begick Doris pottpremiär i går, vilket hon mycket stolt berättade för mig i telefonen efteråt. Fatta stort – pottpremiär! Det var nästan så att jag fällde en tår.

Inte nog med det – hon verkar dessutom ha fått sin första crush. Under helgen var det ”Nuoa” hit och ”Noua” dit – till slut kopplade jag att det handlade om dagispolaren Noah. I dag när jag hämtade henne på dagis travade hon fram till Noahs plats i kapprummet, klappade lite på hans turkosa fleecetröja och sa ”Nuoa” med sin allra mjukaste lilla röst.

Frågan är dock om jag som mor ska bli bedårad eller oroad i det här läget. Det jag sett av Noah so far har nämligen innefattat 1) en – för att komma från en tvååring – förvånansvärt kraftfull avputtning av en medpassagerare på en bobbycar och 2) ett välriktat stövelkast i huvudet på Sigrid, minsta tjejen på avdelningen.

Hmm. Samtidigt vet man ju att det här med bad boys är en fas många kvinnor måste igenom innan de inser de töntsnälla pojkarnas kvaliteter. Och om druttan med den här lilla förälskelsen klarar av den fasen redan i tvåårsåldern är jag inte den som är den.

Övningskör. Nej, vad säger jag nu? Nån måtta får det väl vara ändå.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Annakarin

    Oh no. Nu blir jag verkligt oroad. Jag får hoppas att mina aningen mer ordetliga gener dominerar i det här sammanhanget… 🙂

  2. Lisa

    Tänk vilken inspiration mostrar kan utgöra redan i unga år! Men hennes framtida kärleksaffärer kommer att underlättas av det faktum att hon är oemotståndlig! (Inte så partisk, nejdå.)
    Det här blir en favvoblogg förstås. Ser fram emot Dorisbilder och pysselprojekt i glada färger. Auntie loves it!