Ecochicas

Avslutning och start på dagis

Rufus i blå mössa och randig tröja

Tänk att hela sommaren redan har gått och att vi är tillbaka på dagis igen. Undra om Rufus har ”jobb ångest” eller det kanske inte ungar har?1 Han verkar ju älska dagis…..Så här skrev jag i min dagbok i slutet av juni: Rufus har haft sin första dagisavslutning. Jag  köpte nya finkläder till honom som jag hoppas att Levente inte ska upptäcka att jag har inhandlat eftersom vi absolut inte har råd med det just nu. Dom var så sjukt gulliga när de kom gåendes i parken på ett led med en liten blomma i handen.  De ställer sig framför alla oss föräldrar och sjunger om någon sommarmyra som går på armen. Rufus pillar sig lite på försiktigt armen. Men vänta nu – vem är den där fåniga tjejen som springer omkring som ”alipapapaankan” på julafton och fotar, viftar och vinkar med glansig blick? Nämen det är ju jag slår det mig plötsligt! Ibland får jag sådanna där märkliga upplevelser att jag ser på mig själv utifrån (typ när jag är på yoga och så sjukt sämst och ovigast av alla!) – känns väldigt märkligt. Hade någon sagt till mig för två år sedan att jag skulle stå på en dagisavslutning och blir rörd över att Rufus har plockat en ”bomma” (blomma) till sin mamma så hade jag inte trott på det. Hade någon sagt till mig att Levente skulle vara i tid till sin sons första dagisavslutning så hade jag inte trott på det heller. Han kommer 35 minuter försent och säger: ”Vilken är Rufus? Va – har någon bytt kläder på honom?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.