dubbelkaos

dubbelkaos

Annons

Vabb och min sista arbetsdag pga av psykisk ohälsa 

Godkväll och förlåt för dålig uppdatering . Som ni säkert förstår har man ju varit ganska så ledsen över jobbsituationen samtidigt som jag suttit och sökt massor utav nya jobb! Jag har drivet i mig och ser mig inte som någon som misslyckas med nått . Anledningen att jag inte fick va kvar var pga av frånvaro pga min psykiska ohälsa . Vilket i sig är ganska komiskt för ska man inte lyfta upp psykisk ohälsa i samhället istället för att svartmåla det inom arbetslivet ? Jag erkände mina mående och tillskillnad mot många andra stannade jag just hemma pågrun av säkerhetsskäl, men framför allt för att inte förstöra mig själv som person, som mamma till mina barn. Men att säga att man mår bra, och att man även kan se det på min nuvarande närvaro senaste 2 månaderna samt att jag inte äter mediciner , borde man då inte få en chans ?  

Annons
Kommentera (0)

Kommentera

Ledsen och nedstämd

Jag vet att det är fruktansvärt mycket stress relaterad det här, men jag kan ändå inte sluta tänka på allt negativt just nu. Ena stunden tänker jag inte alls och är superglad, mig själv. Sen tänker jag på allt negativt , som får mig att vilja brista ut ordentligt och börja på nytt. Imorgon är det dags för barnen att komma hem vilket jag verkligen ser fram emot , men att på tisdag få veta om facket har någon inverkan på min konsultfirma gör mig så nervös . Jag har suttit idag med massa papper för att stärka mina sjukintyg . Och hoppas hoppas att dom på någotvis kan se mig som människa och inte en siffra i deras system . Jag är ensamstående och gör allt för mitt jobb ! Sen är det klart att det är mer saker som känns tufft, det är höst och jag är nog inte den enda som relaterar höst med lite smått depression . Men jag ska försöka vara stark denna vecka oavsett vad som händer på tisdag . 

Annons
Kommentera (0)

Kommentera

När ska man sluta med napp ?

Det här är ju så svårt ! I våras fick vi rekommendationer att barnen skulle få fortsätta med napp som en trygghet efter separationen. Nu har det dock snart gått ett år och barnen älskar nappen mer än förr! Dotter fyllde ju nyss 4 år och jag ser redan nu att hon börjar få ett nappbett, lika så sonen på snart 3 . Jag har försökt, givetvis alldeles för snällt. Hur ska jag göra ? Jag tycker det är så jobbigt när barnen blir ledsna och vill då ge dom nappen, ändock har dom ju varsin snutte. Snuttefilten gör ju ingen skada så den har jag inga problem med.  Man måste ju även ha samma regler på bägges sidor, Annars blir det ännu svårare. Jag vet ju dom olika metoderna såsom att hänga upp nappen i ett träd, ge dom till grisarna osv.  Hur gjorde ni ? Funkade det ? IMG_6165

Annons
Kommentera (1)

Kommentera

  1. Karo

    Vi började med att de endast fick ha mappen vid läggdags , på morgonen gick de lägga mappen brevid snutten i sängen. Sen efter ett tag så gav de bort mappen i ett paket till tomten.

Se fler...

Man får inte ge upp

Det finns så många dagar där jag inte känner mig tillräcklig, när allt går åt pipsvängen för mig har jag ingen lust att kämpa längre, men hur mycket olycka kan man ha ?  Först separerar jag och får jobba stenhårt för att få allt att gå runt, sen får jag byta jobb för att vi ska ha delad vårdnad , alltså ha barnen lika lika.Sen blev jag lurad på uppdraget så jag fick komma tillbaka till mitt jobb fast dagtid efter bara två veckor.  Men jag fick iallafall komma tillbaka till ett jobb som jag trivdes väldigt bra med. Sen har ja en period med mycket depression som påverkar mig som person och det går ut över jobbet. Sen krockar jag med bilen, Sen är jag med om en arbetskada som gör mig sjukskriven 2,5 månad. Dagen efter olyckan är det inbrott i min hyrbil, För någon vecka sen hade jag så ont i en tand att jag fick rycka ut den, sen fick jag en sju helvetes öroninflamation som gjorde att jag fick käka morfin. Nu vet jag inte om jag får behålla jobbet på grund av frånvaro,  Alltså, kan man ha mer otur med livet ?? Detta har varit så galet turbulent år och jag vill bara att allt ska vända och bli till någon fördel för mig. Jag mår dock, trots allt. väldigt mycket bättre nu än för några månader sedan. Och nu gör man allt på avdelningen för att få behålla mig på jobbet. Snälla , Jag ber till alla gudar att få jobba kvar, vad ska jag göra med mina barn om jag blir arbetslös med massa räkningar som ska betalas ???

Annons
Kommentera (0)

Kommentera

Dålig dag igår

Händer mycket just nuGod kväll, veckorna med barnen + jobb är i 120!! Upp varje morgon klockan 05 och hemma runt 16 tiden. När man kommer hem är man helt slut ! men mat och städas, förbereda matlåda inför nästkommande dag är ett måste , jag är helt slut på kvällarna !! Jag fick heller inte så bra besked igår, har jobbat ett år och konsultfirman har blivit hårdare med frånvaro , vilket påverkat mig negativt . Men vi får se fall mina sista trådar funkar , annars är det tråkigt nog min sista tid i fabriken om två veckor .. jag va riktigt ledsen igår eftersom min frånvaro inte varit som alla andras, jag har mått psykiskt dåligt en längre period men jag mår så mycket bättre nu! Och jag ger mitt allt på jobbet . Så avdelningen vill ha kvar mig eftersom det inte är fel på min kompetens , jag är snabblärd och för att skryta själv jävligt duktig med en hög arbetsmoral! Jag grät hela kvällen igår för jag trivs så bra ! Alla kollegor är så underbara och det skulle vara ruskigt tråkigt att få lämna ett så bra jobb pga sjukdom. Nu däremot ska jag varva ner, kolla idol och sen lägga mig;)

Annons
Kommentera (0)

Kommentera