dubbelkaos

dubbelkaos

Annons

Illamående – mör kropp 

Godkväll ! Det känns inte som man hinner göra så mycket efter jobbet innan det är kväll och man redan är helt slut. Inte nog med det är jag illamående ganska mycket nu, stress?  Fördelen med kväll va att jag faktiskt orkade göra saker innan jobbet . Men dagtid passar ju bättre när man har barn givetvis . Speciellt på sommaren 😉 fredag imorgon och energin brukar vara på topp, i helgen är det Valborg vilket jag tycker alltid varit en tradition att kolla brasa, barnen är dock hos sin pappa så jag ska se till att umgås med vänner och njuta en smula . Är faktiskt väldigt sugen på Liseberg!! Men tar för givet att köerna inte är att leka med nu precis vid öppning . Jag är för övrigt jätte spänd på mitt kommande samarbete, och jag hoppas därför ni håller utkik på bloggen för grymma rabatter ! ( foto jag tog för två år sedan ) 

Annons
Kommentera (0)

Kommentera

Övertid 

Idag har jag varit så trött ! Började jobbet 06.42-17-45 ! Är riktigt mör i kroppen, dessutom var jag uppe sent igår och käkade god mat och vin med mitt sällskap. Kroppen bara skriker efter sömn och sängläge just nu! Men snart är det långhelg och den skall njutas till fullo ! Hoppas på bra väder , käk och umgänge . Nu är det dessvärre dags att sussa !

Annons
Kommentera (0)

Kommentera

Håll utkik !

Jag valde att stanna hemma en dag till, utan barn. Jag vaknade upp och var helt svälld i halsen och kunde knappt dricka vatten. Men jag är ruskigt rastlös av mig så jag ringde och sa att jag kommer tillbaka till jobbet imorgon. Jag är en sådan person som gärna inte vill bli sjuk utan visa framfötter på jobbet. Jag älskar att spendera tid på jobbet, jag tänker inte så mycket när jag är på jobbet och därför mår jag bra där. När jag jobbade kvällskiftet så satt jag och rullade tummarna innan för att kunna få åka till jobbet. Jag hade i alla fall turen att kunna va hemma idag för Mio kom med min leverans av sängen! Men bilder på den kan jag visa imorgon när jag köpt täcken och kuddar i rätt storlek så jag kan bädda ordentligt. Finns det något härligare än en fin bäddad säng ? Mitt sovrum kommer bli så mysigt, Nu ska jag kolla en film och ladda upp för morgondagen.

Jag tycker också ni ska hålla utkik på min blogg för snart kommer ett bra erbjudande till er kära läsare !

IMG_5207

Annons
Kommentera (0)

Kommentera

En person med mycket tankar .

Som rubriken lyder , jag är eller ska jag säga att jag har blivit ? En person som tänker alldeles mycket på negativa saker , ser saker ur ett negativt perspektiv fast det egentligen kanske inte är det. Jag försöker granska mig själv vart det gick fel, när blev jag sådan som tror att alla menar illa ?  Mitt självförtroende har aldrig varit så kasst som dom senaste 3 åren, under min andra graviditet hände det mycket i min kropp och jag skyller på den tiden. Att jag inte upptäckte det då, för att kunna fått hjälp. Jag ser mig, okej nu ljög jag eftersom jag undviker speglar . Men när jag tittar mig i spegeln säger jag alltid till mig själv – fan vad ful du är. Och jag försöker , tro mig att tänka tvärtom . Limit edition. Försöker med långa mellanrader…. tänka på det positiva , vad människor runt om mig ser i mig. Det är svårt tro mig. Efter att jag läste boken ”stå på dig annars gör någon annan det” så inser jag att allt i boken var som skrivet till mig och jag bör hjälpa mig själv före alla andra . Jag vill va en tjej med självförtroende för det är attraktivt ! Och jag skulle va lycklig av det . Anledningen att jag börjat tänka ännu mer på detta är för att det kommit in nya människor i mitt liv, och jag är rädd för att sabba allt bra med mitt dåliga ! Jag kommer ge mitt allt, för att jobba på mig själv ! För att lyckas med mina mål. Det har ändå gått bra ? Jag har köpt lägenhet till mig och barnen, jag har fast inkomst . Jag har inget att vara orolig över förutom relationer till människor , för att jag under en lång tid blev manipulerad , kastad på, att jag passar framför diskbänken . För det är de jag är till för. Därför sitter jag också här idag och är en tänkare . Vad gjorde jag för fel?  Men jag gjorde inget fel. Och det är dags att inse att jag gjorde allt i min makt för att mina barn skulle ha ett bra hem medans jag fick ta åt mig mungrodor. 

Annons
Kommentera (0)

Kommentera

Sjukstuga!

Godkväll ! Igår var det full rulle här henma, barnen boar in sig i nya lägenheten, upptäcker , busar med varandra . Charlie somna 16.00! Han va helt slut efter allt och vaknade 07 imorse ! Vi har ändock trots sjukdomar idag varit i lekparken och fått lite frisk luft , att vara inne i 3 dagar får mig att få panik !barnen fick ett varmt bad efter kylan och vi sov 3 timmar vid lunch . alla 3 är förkylda så det behövs för vi alla var trötta . Jag har även läst ur en bok jag började med igår! Mer om den i eget inlägg , mycket bra läsning ! 

Annons
Kommentera (0)

Kommentera