dubbelkaos

dubbelkaos

Annons

Kalas igår

Igår firade vi min lilla pojk en dag för tidigt !! Idag fyller han 2år! Galet vad som händer på två år! Kan knappt fatta att jag varit mamma 3,5 år till dessa underbara barn! Varje natt när vi lägger oss säger vi – godnatt älskar er, puss puss . Till svars får jag – jag älskar dig mamma! Puss puss . Oändligt med kärlek . Han kommer bli en fin pojk !! Helt säker .även hans syster . Saknar dom redan, är påväg till jobbet !

Annons
Kommentera (0)

Kommentera

Gårdagen i bilder 

Haft fullt upp med mina små så har inte hunnit tiden till att blogga . Detta bloggandet ska vara på mina villkor och vill inte känna för mycket press kring detta. Skriver när jag känner att känslorna är överflödiga . Vi hade en 4 timmars lektid på buslandet med vänner ! Barnen skrek – sova när vi kom hem vid 18 tiden. Bra dag!

Annons
Kommentera (0)

Kommentera

Snart 2 år!

Godmorgon!Idag vaknade jag 11! Har aldrig hänt förut , nu vaknar jag men är ändå jätte trött . Förut fick jag gå upp direkt för blev så rastlös av att inte kunna somna om. Allt kanske vänder nu? Iallfall så kör vi sista arbetspasset idag innan kidsen kommer imorgon ! På söndag ska vi köra kalas för den 16e fyller sonen 2 år! <3 han har utvecklats så mycket senaste tiden och det är så kul att se och höra! Han pratar ju hela tiden 😅. Kommunikationen mellan syskonen gör ju samspelet mycket bättre, även sämre , eftersom dom är oense om leksaker och kan säga det! Här hemma skrämmer dom varandra med att låta som ett monster mot varandra , bra att dom har fantasi tänker jag. Ska bli en bra helg, ska även träffa min vän med hennes barn, hoppas bara vädret inte blir sämre .

Annons
Kommentera (0)

Kommentera

Upp och ner

Sitter på spårvagnen och lyssnar på spelningslistan skam på Spotify. Riktigt bra musik. Blandande låtar. Älskar att lyssna på musik , med min ångest så hjälper det faktiskt väldigt mycket att stänga mig in i hörlurarna. Jag kan inte ens vara hemma utan barnen, och inte lyssna på musik typ 24/7. Jag klarar inte av att ha tyst omkring mig. Tänker alldeles för mycket , även om jag tänker ganska mycket när jag lyssnar på musik så är det en helt annan sak. Låtarna svarar mig typ. Svårt att förklara för den som inte lever med ångest. Ångesten har blivit värre , kände mig bra ett tag. Men nu har den kommit tillbaka och jag känner av den hela tiden. På dagen, på natten . Att jag ska lära mig att leva så, nä. Det finns hjälp att få. Men som vanligt när det kommet till svensk vård tar dom inte signalerna på allvar. Hade alla tecken , ändå fick jag höra – du ska landa i det här först. Om du inte blir bättre hör av dig igen. Men det är inte så kul att behöva ringa igen. Bara det ger mig ångest. Typ som, jaha vad värdelös jag är som inte klarade av mina jobbiga känslor. Enda gången jag kanske inte känner av något är när jag befinner mig på jobbet. Bra! Men där är jag inte ensam, har människor runt om mig hela tiden som får mig att tänka på annat. Verkligheten är något annat.

Annons
Kommentera (0)

Kommentera

SKAM

William och Noora. Ni förstör mig, eller mitt hjärta. Jag sitter i sängen och är kär. I er bägge. Kan inte slita ögonen från SKAM. Kan vi låta den aldrig ta slut? Det känns som jag låser in mig i era känslor , känner allt ni känner. Känns skönt . Terapi för mig.

Annons
Kommentera (0)

Kommentera