dubbelkaos

dubbelkaos

Annons

Förälskad och tjock 

Förälskad och tjock Ja det va precis vad min mamma sa . Jag började då kanske inse att jag mått väldigt bra på senaste tiden med tanke på viktuppgången. I somras gick jag inte upp något och potionerna med mat var betydligt mycket mindre än nu. Därför har jag bestämt att börja med lchf igen. Sist lyckades jag gå ner hela -24 kilo! Nu behöver jag bli av med 4 kilo ungefär. Det borde vara en enkel match. Med tanke på mitt nya jobb bör jag vara i god form så lite löpning står även på schemat. Kommer dock bli tufft att hinna träna efter jobbet veckan jag inte har barnen då jag ibland slutar 18. Men vill man så kan man. Jag tror många hamnar i sambofällan och käkar mer för att man istället har helg mys än massa fest. Jag har dock gått upp i vikt när jag slutade röka för två månader sedan , jag åt godis varje dag. Alltså det var en kamp, men känner att det börjar avta nu! Igenkänning på den ? Bilden nedan är för två år sedan i Vitryssland !smal bilderna är från förra vintern/ sommaren. 

Annons
Kommentera (0)

Kommentera

Ska bli sambo!

Att bli sambo på nytt Ett nytt år med nya spännande utmaningar, förra året levde jag själv med barnen varannan vecka, en stor omställning från att ha varit sambo i 7,5 år. Första tiden va lite tuff men med tiden gick allt smidigare och smidigare . Det jobbigaste var ju trots allt vara ifrån barnen. Men nu ska jag bli sambo igen, för ett år sedan träffa jag en ny som dom flesta kanske redan vet 😉 nu har vi bestämt oss för att slå ihop våra hem till ett . Det är mycket att tänka på när man har barn medans den andra partnern inte har barn, hur fördelar man ekonomiskt , praktiskt etc . Det skulle vara jätte kul att läsa hur andra har gjort ? Kom ni överens ? Hur fördela ni mat/räkningar ? Hämta/lämna ? Vi har sagt hittills att dela på fasta kostnader , som tex el, hyra, bredband. Maten ska jag betala när barnen är hos oss och när barnen inte är här betalar han. Ang ansvar kring barnen så är det jag som kommer hämta/lämna vilket inte är helt ologiskt. Sen hoppas jag att om det skulle krisa sig på jobbet någon gång att det finns möjligheter att han kan hämta. Men det får man ta med tiden. Jag vill inte tvinga till något utan tänker att det ska komma naturligt så småningom att man hjälps åt. Det viktigaste för mig är ändock att man lever glatt, mycket skratt och alltid gör det bästa av situationen, hjälps åt i hemmet utan gnäll. Det är något jag lärt mig som ensamstående . Lever man bittert så blir livet bittert. Att försöka se saker positivt istället tror jag man kommer riktigt långt på. Att bråka om småsaker vem som ska göra vad osv är om man tänker efter helt onödigt med energi . Det borde vara en självklarhet när man är två i ett hushåll . Håller ni med ? Går allt bra har vi även fått lånelöfte för att köpa hus! Men med tanke på marknaden nu ska vi avvakta och se fall priserna sjunker ytterligare . Jag har ju även min lägenhet att sälja …så det är ganska mycket att tänka på . 

Annons
Kommentera (0)

Kommentera

Min sida av kakan

Godmorgon, jag är just nu mycket irriterad . Jag köper kläder till barnen för att dom växer , för att det ska finnas på dagis . Men alla kläder jag köper stannar hos den andre föräldern medans jag då får tomt. Jag är oerhört trött på den situationen. Det hade varit annorlunda fall det kom nya kläder från den andras sida också , men det är mycket sällan de görs. Kommer ringa familjerätten och anse att jag har rätt till barnbidragen . Hela dotterns och halva sonens, är inte det rätt nog ?! Förra året köpte jag skor till bägge barnen och vi har kommit överens att dela på kostnaderna , men nä…. jag fick betala . Det kommer aldrig bli en bra relation mellan oss familjer såvida jag ska köpa det mesta. Jag får heller inte pengar för dagis i tid . Denna månad en hel månad försenad … det är allt annat än okej enligt mig. Rätt ska va rätt. 

Annons
Kommentera (0)

Kommentera

Kriminalvårdare

Hej allihopa ! Det har varit tyst ett tag ! Jag sökte nämligen ett nytt jobb i november och väntat på svar , ett jobb som kriminalvårdare vilket innebär sekretess . Nu kan jag meddela att jag fått jobbet och tänkte faktiskt fortsätta blogga men känner att det får bli mycket intrigritet . En annan nyhet är också att 1 mars blir jag och w officiellt sambos ! Förhoppningsvis köper vi ett hus under sommaren också 😉 det är mycket på gång nu, men det ser vi fram emot ! Imorgon fyller min son år! Tyvärr är dom hos sin pappa men vi har redan haft ett litet kalas medans dom var här ♥️ 

Annons
Kommentera (0)

Kommentera

Jag har varit frånvarande !

Godmorgon ! Anledningen till att jag inte bloggat så mycket är pågrund av något jag har på gång just nu och det kräver ganska mycket sekretess intrigritet och you name it . Idag ska jag och barnen resa iväg till Värmland och hälsa på familjen ! Imorgon ska jag och dottern ha egentid i stan med biomys tillsammans . Vi har aldrig haft egentid och jag känner att det är något hon behöver just nu.  Förra helgen var jag på halloween fest men det blev en lugn utgång som vanligt. 

Annons
Kommentera (0)

Kommentera