dubbelkaos

dubbelkaos

Annons

Dag 3 i Värmland 

Godmorgon säger jag kring lunch! Vädret är inte alls som jag hade önskat på men så länge det inte regnar är jag nöjd! Vi sitter mestadels ute, barnen leker helt själva med småbröderna , hoppar studsmatta , leker i mormors & morfars lekpark. Vi har varit i skogen och plockat svamp , lekt i massa sand. Vi bara njuter av att få vara. Igår somnade kidsen tidigt så vi tog oss några glas vin på altanen med lite ost och kex. Snackade massor om allt mellan himmel och jord . Idag ska vi kolla på lamm, ta en promenad och hoppas få plocka lite mer svamp . 

Annons
Kommentera (0)

Kommentera

Semester !

Igår drog vi kosan till Värmland för lite semester med kidsen ! Vi stannade på vägen och försökte ta lite obligatoriska semesterbilder 😉 haha. Bilresan gick på ungefär 5-6 timmar med 3 kids, ett matstopp, en kisspaus.  När vi kom fram käkade vi egenfiskad gös och egenodlade potatis. Sen tog vi en kvällspromenad och hittade lite svamp. 

Annons
Kommentera (0)

Kommentera

100kr för att inte bli med barn!

Idag sitter jag på östra sjukhuset för att sätta in en spiral! 100kr för att slippa en abort , som oftast sätter spår för livet. Det är vad man får betala , det är värt varenda krona! Men jag är livrädd . Att det ska göra ont så jag sitter här och känner att jag snart kommer springa ut ur rummet. Men snart är det över och jag kan va säker i 3 år!  För 100kr . Jag har på 10 år prövat massa olika varianter men jag är känslig för hormoner vilket gör att det varit svårt för mig att hitta något som passar , denna spiralen ( finns några olika ) den har mindre hormon i sig vilket dom tyckte skulle passa mig med tanke på att jag även har extrem mensvärk. Jag hoppas jag slipper komplikationer och slipper en viktuppgång många drabbas utav. Det är en av mina mardrömmar , att gå upp 10 kilo ?!  

Annons
Kommentera (0)

Kommentera

Dagen i bilder

Haft en underbar solig dag i Göteborg med min bobo❤️ ibland behöver man sina vänner så otroligt mycket .

Annons
Kommentera (0)

Kommentera

Min soffa!

Alltså jag är så nöjd med min soffa från Ikea! Jag tänkte först köpa en soffa från Mio men ingen där va mjuk nog. Givetvis en smaksak också . Dock känner jag att det är mycket dekoration kvar för att det verkligen ska kännas som hem. Jag vill ha lite speglar , tavlor , blommor osv. Men jag tar allt i min takt för att få det precis som jag vill ha det . 

Annons
Kommentera (0)

Kommentera