Digital Couture – E-com, momlife and more

Digital Couture

Förbered inför sommaren

Det var länge sedan jag har var här inne. På grund av förlossning, problem med min mans visering och en massa annat (dock bra annat) har jag inte haft tiden att blogga. Men nu har jag äntligen börjat träna och känner av energin så här ska det bloggas för fullt.

Ok, här kommer en summering av vad som hänt den senaste tiden…
1. Jag födde mitt tredje barn. Min man hann inte komma hit pga av problem med visumansökan så min kusin och mina systrar var med mig. Det gick bra och var något av ett drama men det gick snabbt och smidigt och ut kom en fullt frisk dotter på 3,2 kg.
2. En vecka efter dotterns födsel får vi beskedet att min mans visumansökan får avslag. Med hänvisning att han har en dotter i Sverige och då finns det en risk att han stannar kvar efter viseringstiden slut. Absurd tyckte jag och ringde konsulatet i Istanbul. Mejlade en överklagan och inom 2 dagar hade han fått sitt visum.
3. Familjeträffar. Vi har haft oändligt många träffar och jag känner mig uttömd på energi. Vill närmaste framtiden endast ha närmaste familjen hemma och vila upp mig.
4. Har börjat träna! Det finns inget bättre än träning, så är det bara. Jag kör 4 pass i veckan, gym och hemma och det funkar fint. Har som mål att gå ner från 68 till 60 innan sommaren, får ser hur det går.
5. Har fått in nya, jättefina handukar i shoppen! De är perfekta för hem, yoga och resa. För att inte nämna som present, de är såå vackra så den kom köper 1 köper alltid fler.
Spana in nya kollektionen här.

Hörs snart igen, kram kram Merih

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentera (0)

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.