Dessie – en hjärtebarnsmamma

En skånsk 2-barnsmamma bosatt i ett litet hus bara några kilometer ifrån småländska gränsen. Tillsammans med ungarna Alicia & Kevin delar vi även vardagen med pappan Anders, även kallas ”hjärtat” här i bloggen.

Använder mobilkameran mycket, men när tid finns så åker även den tunga fram! (Canon EOS 550D)
Pluggat mediadesign och är lite småbesatt av photoshop och indesign.

Gick bf i gymnasiet, ångrade mig när det var 1 år kvar. Tog studenten 2006 med medelmåttiga betyg. Lever med ledvärk utan diagnos. Har många ärr i mitt hjärta, både fina och fula. Har en sjukdom som gör att det produceras njustenar och grus väldigt lätt. Har opererat ut en sten och sprängt en, springer på sjukhuset en del.

Lever med filosofin om att man lär så länge man lever, och att man ska lära efter sina egna misstag.. inte andras. Vill även hinna med mycket, tiden kan vara så knapp!
Såå.. lev medan du kan?

Har för övrigt bloggat sen 2008, började när mamma fick sin bröstcancer.. och sen fortsatte jag. Behövde, och behöver, någonstans att ventilera mig i text. Har även tävlingar, recensioner, tips, m.m i bloggen =)

Panikångest och social fobi är något jag lever med. Blev sjuk 2010, fick diagnosen 2012 och kämpar på med att få tillbaka mitt liv. Finns massvis att läsa om mina symtom, mina känslor och framsteg här.

 

Jag gick upp 45 kilo under graviditeten med Kevin, dels för att han var en stor bebis och dels för att jag mådde så psykiskt dåligt. Men med lite vilja och ansträngning har jag gått ner det mesta! Finns att läsa om här!

Och nu kan jag även lägga till att jag startat eget företag! Lille du, som även finns på fejjan, inriktar sig på  barnkläder, barnartiklar och leksaker som inte används längre och kan komma till nytta för någon annan. Vi skulle ha öppnat för läääängesen men är det inte det ena så är det det andra som sätter käppar i hjulet. Men vi finns på tradera och har en webbshop i väntan på att den fysiska butiken ska bli klar.

Fick även en snilleblixt för någon månad sen och körde igång DessieDesign som finns här! Bloggdesign, layout och grafiska tryck 🙂 Finns såklart på facebook med!

Det var väl lite om mig ! Fråga om det är något du undrar över!