Dessie – en hjärtebarnsmamma

Nästan strandade!

Idag efter att Alicia varit sina fem timmar på förskolan (hon har gått 15h/vecka nu när pappan varit sjukskriven) så packade vi in oss i bilen för att gå lite i skogarna häromkring. Första stället vi stannade på var hemskt. Jag satte mig för att kissa och blir attackerad av ett helt gäng med älgloppor direkt. Paniken spred sig snabbt och jag ville inte ens kissa färdigt. Vi gick en bit och hade allihopa fullt upp med att slå bort dom små rackarna från jackorna och huvudena. Äckligt. Körde vidare och hamnade i en skog som var totalt tom på svamp. En bit till och en skog som var superfin, men inte så mycket svamp. Kantarellerna vi fick med oss hem går att räkna på två händer och en fot. Sorgligt!

Eftersom vi kommit så långt upp i skogarna att vi närmade oss grannkommunen så passade vi på att köra till Netto för att köpa mjölk. Jag gick in själv. När jag sätter mig i bilen så vrider A om nyckeln flera gånger, men inget händer. Jag puttar bilen, inget händer. Måste sett roligt ut med en 65 kilos tjej som puttar på en stor volvo haha. En lastbilsgubbe frågade om jag behövde hjälp, och den tog jag gladeligen emot. Vi puttade och puttade men bilen ville inte. En kille till anslöt sig och ville hjälpa. Kom fram till att bilen inte tände. Dom kliade sig i huvudet men ingen kunde komma på felet. Var inne på verkstaden brevid och frågade efter startkablar och fick låna. Hittade en bil som kunde hjälpa till med ström, och föraren visade sig vara en gammal klasskompis till mig från högstadiet. Efter mycket om och men fick bilen så pass mycket ström att den ville igång. Herrejösses. Tänk om det hade hänt där mitt ute i skogen istället? På en skogsväg som vi knappt visste vart den fanns… gud.

Usch.

Glad över människorna som var så villiga att hjälpa till!

Nu ska vi äta, plättar med glass 🙂

10703642_10153197558304552_890559639292703791_n

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.