Dessie – en hjärtebarnsmamma

Bakvänd dag.

Det råder sjukstuga, igen. Alicia är så himla trött på att vara sjuk, och jag förstår henne :/ Nu är det feber, hosta och röd hals. Hon väser när hon andas så jag ringde vc strax innan lunch men där var inga tider alls så skulle hon må sämre, matvägra, inte dricka ordentligt och bli värre med andningen så skulle vi söka akut. Roligare kan man ju ha en fredag!

Vi hoppade över lunchen idag och käkade glass istället. Sen blev det mackor med allsköns pålägg som vi fick med oss hem från mapa igår när dom hade kombinerat mormors (min mormor) födelsedagsfirande med en spansk afton så vi kunde få vinka av dem innan bussen mot varmare klimat hämtade upp dem tidigt imorse.

Hjärtat är sjukskriven för bronkit och har ingen ork han heller. Kevin hostar och är snorig. För en gång skull är det nog jag som mår bäst haha. Händer aldrig!

Nu sitter ungarna i soffan och tittar på film & käkar popcorn. Jag cyklade till affären tidigare och köpte glass, nyponsoppa och fiskpinnar på Alicias begäran. Så fredagsmiddagen hos oss blir potatis och fiskpinnar 😉

Imorgon är det stor barnloppis i Kågeröd och jag hade så gärna velat åka dit. Alicia är bjuden på barnkalas men ska strax skicka och säga till om att hon inte kommer eftersom hon mår som hon gör. Frågan är om vi ska försöka komma iväg på barnloppisen ändå.. eller kanske försöka hitta någon som kan hjälpa till och passa en av ungarna. Tål att tänkas på, för vi behöver ha kläder till Kevin då de flesta av hans byxor är för små, och vinterkläder behöver dom båda två.

Vad ska mina kära läsare hitta på i helgen?

IMG_2677

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.